Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιοτικά κατασκευασμένο και με άφθονους χώρους για τους επιβάτες είναι το εσωτερικό του Toyota YarisVan.

Ο πίνακας οργάνων του YarisVan είναι ευανάγνωστος και προσφέρει πλήθος ενδείξεων.

aΔυναμική και μοντέρνα είναι η σχεδίαση του πίνακα οργάνων του Corsavan ενώ ενσωματώνει και μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Δυναμικό σχεδιαστικά και με πολλαπλές ηλεκτρικές ευκολίες στο βασικό εξοπλισμό είναι το εσωτερικό του Opel Corsavan.

Στην έκδοση «Active» το Toyota YarisVan εφοδιάζεται με σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας.

Καμπίνα επιβατών: Υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας

Α μφότερα τα μοντέλα που παρουσιάζουμε έχουν να επιδείξουν μια πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής με αντίστοιχο επίπεδο συναρμολόγησης για τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες.
Θήκες για μικροαντικείμενα υπάρχουν τόσο στα τοιχώματα των θυρών όσο και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ενώ, δεδομένης της ύπαρξης πετρελαιοκινητήρων κάτω από το καπό, ως πολύ καλή κρίνεται και η ηχομόνωση της καμπίνας.
Ο εσωτερικός διάκοσμος του Corsavan βασίζεται σε πιο έντονες καμπύλες γραμμές ενώ πιο «στιβαρές» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σχεδιαστικές φόρμες του εσωτερικού στο Toyota YarisVan.

Πληρέστατος εξοπλισμός στις βασικές εκδόσεις
Ένα από τα στοιχεία που –εν μέρει- έχουν εγγυηθεί και την πολύ καλή εμπορική πορεία αμφότερων των Mini-Vanettes, είναι η πληρότητα του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας με τον οποίο είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.
Στην περίπτωση του Opel Corsavan, η βασική έκδοση έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι καθρέπτες με κάλυμμα στο χρώμα του αμαξώματος, έξι αερόσακους (οδηγού – συνοδηγού, πλευρικοί και οροφής, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, A/C, τηλεσκοπική κολώνα τιμονιού με ρύθμιση καθΆ ύψος και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.
Από την πλευρά της, η βασική έκδοση «Live» του Toyota YarisVan είναι διαθέσιμη με ηλεκτρικούς καθρέπτες με ενσωματωμένους δείκτες πορείας στο χρώμα του αμαξώματος, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθΆ ύψος, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι με ρύθμιση σε βάθος, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και έξι ηχεία, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και συνολικά 7 αερόσακους (οδηγού – συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής τύπου «κουρτίνας» και αερόσακο για τα γόνατα του οδηγού).

 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ