Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σταθερό, προβλέψιμο και με καλή ποιότητα κύλισης αποδεικνύεται το Opel Corsavan κατά την κίνηση τόσο στην πόλη όσο και εκτός αυτής.

Ευέλικτο ακόμη και σε περιορισμένους χώρους είναι το Toyota YarisVan την ίδια στιγμή που ο βασικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού.

Στον δρόμο: ¶νετα και με υψηλή ενεργητική ασφάλεια

Με το μήκος του αμαξώματος του να ορίζεται στα 4,0μ. περίπου και το σύστημα διεύθυνσης να είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενο, αμφότερα τα μοντέλα διακρίνονται για την πολύ καλή ευελιξία τους εντός της πόλης ενώ, το ελαφρών μικρότερο μήκος του YarisVan έχει σαφή επίδραση και στον κύκλο στροφής του (9,6μ.) έναντι του Opel Corsavan (10,6μ.)
Με συστήματα όπως το ESP και η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα να περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και δυνατά φρένα, τόσο το Corsavan ¨οσο και το YarisVan δεν θα προβληματίσουν σημαντικά τον οδηγό ως προς την ενεργητική τους ασφάλεια, με τις όποιες κλίσεις του αμαξώματος να μην επηρεάζουν την κατευθυντικότητα τους.
Παράλληλα, η ρύθμιση της ανάρτησης και στα δύο μοντέλα είναι τέτοια που επιτρέπει το φιλτράρισμα της πλειοψηφίας των εδαφικών ανωμαλιών (εκτός από τις έντονες).
Σε κάθε περίπτωση, τα… επιβατικά «γονίδια» αμφότερων των μοντέλων διασφαλίζουν μια εξαιρετική ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο ενώ ως πολύ καλό κρίνεται και το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού.

 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ