Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος φόρτωσης του Toyota YarisVan είναι μεγαλύτερος σε πλάτος και με μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο φόρτωσης.

Το Opel Corsavan προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 1.257 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με βάρος έως και 476 κιλά.

Σύμφωνα με την Toyota, το YarisVan είναι σε θέση να μεταφέρει ακόμη και μια παλέτα ευρωπαϊκών διαστάσεων.

Το ειδικό διαχωριστικό της καμπίνας από την καρότσα στο YarisVan προσφέρει εύκολη επόπτευση του φορτίου.

Πολλαπλοί είναι οι κρίκοι στερέωσης του φορτίου σε αμφότερα τα μοντέλα.

Μεταφορικές δυνατότητες: Υψηλότερο ωφέλιμο για το Corsavan

To Opel Corsavan είναι ελαφρώς μακρύτερο από το Toyota YarisVan ωστόσο, το μεταξόνιο είναι ακριβώς το ίδιο με βάση τα όσα ανακοινώνουν οι κατασκευαστές.
Με αυτό το δεδομένο, ο εκπρόσωπος της Opel εμφανίζει μεγαλύτερο σε μήκος χώρο φόρτωσης (κατά 107 χλστ.) ωστόσο το ωφέλιμο πλάτος (και μεταξύ των θόλων) στην περίπτωση του YarisVan είναι μεγαλύτερο (έστω και οριακά).
Με αντίστοιχο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος και κατώφλι φόρτωσης κάτω από 500 χλστ. (484 χλστ. στην περίπτωση του Corsavan) η πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας είναι μια εύκολη διαδικασία με το το Toyota YarisVan να προσφέρει σαφέστατα μεγαλύτερο άνοιγμα για την πίσω πόρτα.
Τέλος, αντίστοιχος είναι και ο συνολικός ωφέλιμος όγκος που τα εν λόγω Mini-Vanettes προσφέρουν.

Βαρύτερο και με υψηλότερο ωφέλιμο το Corsavan
To μέγιστο μεικτό βάρος του Opel Corsavan είναι σαφέστατα υψηλότερο σε σχέση με τον ιάπωνα ανταγωνιστή του όπως και το συνολικό απόβαρο του οχήματος. Ωστόσο, συνολικά το γερμανικό μοντέλο προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου από 436 – 476 κιλά αναλόγως της έκδοσης την ίδια στιγμή που το YarisVan είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 410 κιλών.
Παράλληλα, σαφής είναι η υπεροχή του Opel Corsavan σε ότι αφορά την ελκτική ικανότητα τους για trailers με ή χωρίς φρένα.

 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ