Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με φόντο την κορυφή των Mini-Vanettes!

8.373 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Αναλύουμε τις επιδόσεις τις μεταφορικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των Opel Corsa Van και Toyota Yarisvan, δύο εκ των κορυφαίων σε πωλήσεις Mini-Vanettes και στη χώρα μας.

Eεπί σειρά ετών, τα Toyota YarisVan και Opel Corsavan συγκαταλέγονται όχι μόνο μεταξύ των κυρίαρχων επιλογών στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών πόλης που βασίζονται στο αμάξωμα επιβατικών οχημάτων (γνωστά και ως Mini-Vanettes), αλλά και μεταξύ των κορυφαίων σε πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών γενικότερα, ιδιαίτερα επί ελληνικού εδάφους.
Με βασικότερα… βέλη στη φαρέτρα τους την πληρότητα του εξοπλισμού, την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, τους αποδοτικούς σε καύσιμο κινητήρες καθώς και τη μεγάλη ευελιξία (δεδομένων των περιορισμένων διαστάσεων του αμαξώματος τους), αμφότερες οι προτάσεις του ιάπωνα και του γερμανού κατασκευαστή έχουν να επιδείξουν και πολύ καλές μεταφορικές δυνατότητες με το ωφέλιμο φορτίο τους να υπερβαίνει τα 400 κιλά και τον ωφέλιμο όγκο του χώρου φόρτωσης το 1,0κ.μ.
Μια πιο προσεχτική ματιά στα προαναφερθέντα δεδομένα, καθιστά σαφές πως τόσο το Toyota YarisVan όσο και το Opel Corsavan, είναι σε θέση να καλύψουν απόλυτα μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων και επιτηδευματιών, σε πολλούς κλάδους.
Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως με το κόστος αγοράς τους (συν ΦΠΑ) να ξεκινά λίγο πάνω από τα 16.000 ευρώ, τα εν λόγω Mini-Vanettes, διακρίνονται για την πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας που προσφέρουν στον ιδιοκτήτη τους ενώ, σε γενικές γραμμές, περιορισμένο είναι και το κόστος χρήσης και συντήρησης τους.
Ποια είναι ωστόσο τα υπέρ και ποιες οι «αδυναμίες» του κάθε μοντέλου;
Ας το ανακαλύψουμε μαζί…