Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το ηλεκτρικό (μπαταρίας) Iveco E-WAY, προσεχώς θα αποκτήσει και υδρογονοκίνητο «αδελφάκι», το οποίο θα φέρει κυψέλες καυσίμου της HTWO, της εταιρείας μέλους του Hyundai Motor Group.

Το ηλεκτρικό (μπαταρίας) Iveco E-WAY, προσεχώς θα αποκτήσει και υδρογονοκίνητο «αδελφάκι», το οποίο θα φέρει κυψέλες καυσίμου της HTWO, της εταιρείας μέλους του Hyundai Motor Group.

Με fuel-cells της Hyundai η Iveco Bus

3.695 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Η Iveco Bus εκτός από τα ηλεκτρικά λεωφορεία μπαταρίας (BEVs) επιθυμεί να εντάξει στη γκάμα της και fuel-cells υδρογονοκίνητες εκδόσεις (FCEVs), παίρνοντας τις κυψέλες καυσίμου που χρειάζεται από τη θυγατρική εταιρεία της Hyundai, τη νεοσύστατη HTWO.

Υδρογονοκίνητα λεωφορεία ετοιμάζει η Iveco!

  • Με κυψέλες καυσίμου του Hyundai Motor Group
  • Δια χειρός της νεοσύστατης, θυγατρικής HTWO
  • 20+ χρόνια εμπειρία η Hyundai στo υδρογόνο
  • Συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς
 
Η Iveco Bus διαθέτει ήδη στη γκάμα της το ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο E-WAY, ενώ εξελίσσει πυρετωδώς και την έκδοση μηδενικών ρύπων του Crossway. Ωστόσο, οι Ιταλοί σχεδιάζουν στο μέλλον να διαθέτουν στις ευρωπαϊκές αγορές και ηλεκτρικά λεωφορεία κυψελών καυσίμου (FCEV).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεργασία Iveco Group & Hyundai Motor Group

Σε αυτό το πλαίσιο, το Iveco Group ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα συνεργαστεί με την εταιρεία HTWO για να προμηθευτεί τις απαραίτητες κυψέλες καυσίμου. Σημειώνεται, πως η HTWO είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην υδρογονοκίνηση και η οποία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελώντας μέλος του Hyundai Motor Group. Η εν λόγω εταιρεία δεν περιορίζει τη δράση της στην αυτοκινητοβιομηχανία και έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει το υδρογόνο διαθέσιμο για κάθε χρήση.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομίλων, η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Προχωρώντας γρήγορα προς τα εμπρός για να πρωτοστατήσει στην κινητικότητα του μέλλοντος, η Iveco Bus συμμετέχει ήδη σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για λεωφορεία κυψελών καυσίμου που τροφοδοτούνται από την HTWO. Επιπλέον, το πρόσφατα ανακοινωθέν σχέδιο για την επανέναρξη της παραγωγής λεωφορείων στην Ιταλία θα δώσει άλλη μια ευκαιρία για την κατασκευή νέων λεωφορείων που τροφοδοτούνται από κυψέλες καυσίμου υδρογόνου της HTWO. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία και τις ικανότητες και των δύο ομίλων στην επειγόντως αναγκαία ανανέωση των δημόσιων συγκοινωνιών της Ιταλίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »