Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σε πλήθος εκδόσεων λανσάρεται το Iveco Crossway το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των περιαστικών λεωφορείων.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε πλήθος εκδόσεων λανσάρεται το Iveco Crossway το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των περιαστικών λεωφορείων.

Τα αστικά & περιαστικά λεωφορεία της Iveco (+vids)

16.847 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2022)

Με αφορμή μια παραγγελία 253 λεωφορείων που έλαβε πρόσφατα η Iveco Bus από την Τσεχία, σας παρουσιάζουμε τα χαμηλής εισόδου, Iveco Crossway και Streetway, στις εκδόσεις μήκους 12, 14,5 και 18,75 μέτρων.

Στρατιά από νέα λεωφορεία της Iveco!

  • 253 Crossway & Streetway στην Τσεχία
  • Με 9λιτρους diesel
  • Crossway LE 14,5 μ. για 138 επιβάτες
  • Νέο Streetway 12 μ. & 18,75 μ. (αρθρωτό)
 
Από φέτος μέχρι το 2027, η Iveco θα παραδώσει έως και 253 λεωφορεία στην εταιρεία δημόσιων μεταφορών DPP της Τσεχίας, στο πλαίσιο 3 συμβολαίων πενταετούς διάρκειας. Η συμφωνία που υπέγραψαν τα δύο συμβαλλόμενα μέλη προβλέπει την προμήθεια έως και 10 μονάδες του χαμηλής εισόδου Crossway, με τα υπόλοιπα 243 λεωφορεία να αφορούν στο -επίσης Low Entry- νέο Streetway.
 
Αναλυτικότερα, η εταιρεία DPP θα παραλάβει μέχρι και 10 τριαξονικά Crossway LE (Low Entry) μήκους 14,5 μέτρων. Επιπλέον, θα κυκλοφορούν στην Τσεχία έως και 100 μονάδες του Iveco Streetway των 12 μέτρων, αλλά και 143 μονάδες του αρθρωτού μοντέλου των 18,75 μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εταιρείας δημόσιων μεταφορών.


Νέα προσθήκη στη γκάμα της Iveco Bus αποτελεί το αστικό Streetway.

Νέα προσθήκη στη γκάμα της Iveco Bus αποτελεί το αστικό Streetway.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες

Σημειώνεται πως και τα δύο μοντέλα θα εξοπλίζονται με τον γνωστό κινητήρα Cursor 9 της FPT Industrial, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση ισχύος των 360 ίππων στο Crossway. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία HI-SCR πληροί τις προδιαγραφές Euro VI-e χωρίς να απαιτείται η ανακυκλοφορία των καυσαερίων (EGR). Σύμφωνα με την εταιρεία, οι εκπομπές NOx περιορίζονται κατά πάνω από 95%.

Crossway LE για έως 138 επιβάτες

Σε ό,τι αφορά στο τριαξονικό Crossway Low Entry, αυτό προσφέρεται σε 2 εκδόσεις με την City να μπορεί να μεταφέρει έως και 138 επιβάτες, από τους οποίους οι 61 είναι καθήμενοι. Η μέγιστη χωρητικότητα της έκδοσης Line ορίζεται στους 104 επιβάτες, ενώ τα καθίσματα είναι μέχρι και 45.
 
Δείτε περισσότερα για το Crossway LE στο παρακάτω βίντεο:

Συνέχεια του άρθρου >>>