Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και ευρύχωρος ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Citroen Berlingo ενώ…

… πιο δυναμική είναι η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας για το νέο Peugeot Partner.

Πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι με όγκο έως και 113 λτ. έχουν προβλεφθεί εντός της καμπίνας.

Αρκετές διαφορές μεταξύ των δύο εντός της καμπίνας

8.825 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Πολλές και σημαντικές είναι οι διαφορές στο εσωτερικό των νέων Berlingo και Partner σε σχέση με τους προκατόχους τους καθώς και μεταξύ των νέων Vanette του Ομίλου PSA.
O εξαιρετικός σε διάταξη και αισθητική πίνακας οργάνων φέρει έγχρωμες ενδείξεις ενώ μια οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα θα προσφέρει πολλαπλές πληροφορίες στον οδηγό.
Στην περίπτωση του Peugeot Partner, αξίζει να σημειώσουμε πως η σχεδίαση βασίζεται στις επιταγές του συστήματος «i-Cockpit®» που μεταξύ άλλων διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό, το μικρό σε διάμετρο τιμόνι κ.ο.κ.
Φυσικά, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται σημαντικά πληρέστερος ενώ αμφότερα τα οχήματα θα μπορούν να εφοδιαστούν με διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό, με αναδιπλούμενη πλάτη για τη μεσαία θέση και σύστημα επέκτασης του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης (Citroen Extenso ή Peugeot Multiflex) για τη μεταφορά φορτίων αυξημένου μήκους.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε τους εντυπωσιακούς αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας, με συνολική χωρητικότητα έως και 113 λτ.!