Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σύστημα «Surround Rear Vision» διευρύνει… ηλεκτρονικά το οπτικό πεδίο του οδηγού, εξαλείφοντας τα «νεκρά» σημεία σε αυτό.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της άνεσης και της ασφάλειας

8.827 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Η σαφέστατα βελτιωμένη ποιότητα κύλισης καθώς και το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας που επιδεικνύουν τα νέα Berlingo και Partner οφείλονται σε πολλαπλούς παράγοντες μεταξύ των οποίων η υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας «EMP2».
Την ίδια στιγμή περισσότερες από 20 τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνονται στον εξοπλισμό των δύο μοντέλων όπως π.χ. τα συστήματα Adaptive Cruise Control, Active Safety Brake, το ηλεκτρικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης κ.ά., αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού.
Μια επίσης καινοτομία που φέρνουν στην κατηγορία των Vanette είναι το σύστημα «Surround Rear Vision» το οποίο, ουσιαστικά αναλαμβάνει να διευρύνει το οπτικό πεδίο του οδηγού.
Συγκεκριμένα, οι ενδείξεις δύο καμερών στον δεξί πλευρικό καθρέπτη και το πάνω μέρος της πόρτας του χώρου φόρτωσης, προβάλλουν τις ενδείξεις τους σε μια οθόνη 5 ιντσών που εδράζεται στη θέση του «παραδοσιακού» κεντρικού καθρέπτη, επιτρέποντας στον οδηγό να έχει άμεση επόπτευση των όσων συμβαίνουν στο πίσω και το πλαϊνό τμήμα του οχήματος, ανά πάσα στιγμή.