Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Citroen Berlingo

Peugeot Partner

Ο κύβος ερρίφθη!

8.829 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Τα νέα Citroen Berlingo & Peugeot Partner που παρουσίασε ο Όμιλος PSA, απέσπασαν ήδη, από κοινού με το Opel Combo Cargo, τον τίτλο του «International Van of the Year 2019» και όχι άδικα (κατά τη γνώμη μας) δεδομένου ότι, είναι σημαντικά αναβαθμισμένα σε σχέση με το παρελθόν και επιδεικνύουν πολλαπλές καινοτομίες που αλλάζουν σημαντικά την εικόνα των Vanette όπως τη γνωρίζαμε ως τώρα.

Προσκεκλημένοι του Ομίλου PSA στα περίχωρα του Παρισιού, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι της 3ης κατά σειρά γενιάς των Citroen Berlingo & Peugeot Partner, δύο εξαιρετικών νέων ελαφρών επαγγελματικών που εισάγουν πολλαπλές καινοτομίες στην κατηγορία των Vanette, με σαφή οφέλη τόσο για τον οδηγό όσο και τον ιδιοκτήτη τους.
Η υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας EMP2, έχει επιφέρει αρκετές τροποποιήσεις στη δομή του αμαξώματος όπως π.χ. ο μικρότερος εμπρός πρόβολος, η βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και η αύξηση των διαστάσεων του χώρου φόρτωσης ενώ, την ίδια στιγμή, ως εξαιρετική κρίνεται η αισθητική αμαξώματος και εσωτερικού, που φυσικά ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα της εκάστοτε εταιρείας.