Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρόγραμμα «Easy Pro+» για τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault όπως το Clio Business, είναι από τα πιο αξιοσημείωτα που διατίθενται στην παρούσα φάση.

Renault Η ολοκληρωμένη λύση «Easy Pro+»

Μια από τις σημαντικότερες παροχές της ελληνικής αντιπροσωπείας της Renault προς τους υποψήφιους ιδιοκτήτες κάποιου εκ των ελαφρών επαγγελματικών της γκάμας της είναι το πρόγραμμα «Renault Easy Pro+».
Μέσω του εν λόγω προγράμματος, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού καθώς και τον τρόπο εξόφλησης – αποπληρωμής του, σύμφωνα πάντα με τις δικές του ανάγκες, με αποτέλεσμα την διασφάλιση του μέγιστου δυνατού οφέλους.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τη δυνατότητα παραμετροποίησης του χρηματοδοτικού προγράμματος (άτοκες δόσεις, μηδενική προκαταβολή κ.ο.κ.) ή ακόμη και την επιλογή της χρηματικής έκπτωσης από την οποία μπορεί να επωφεληθεί!
Πληροφοριακά, το Renault Easy Pro+ προσφέρει:
- Προκαταβολή: από 0% ή
- Διάρκεια εξόφλησης: έως 60 μήνες
- Επιτόκιο: από 0%
Μάλιστα, ανεξάρτητα από την επιλογή – συνδυασμό που θα επιλέξει ο αγοραστής στις προαναφερθείσες παραμέτρους, είναι σε θέση να επωφεληθεί με επιπλέον χρηματική έκπτωση έως και 1.000 ευρώ καθώς και να αποκτήσει εντελώς δωρεάν το MLS Navigator Talk and Drive.
 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ