Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι ευκαιρίες για όσους τις ψάχνουν

9.934 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο ευέλικτες και δελεαστικές προτάσεις χρηματοδότησης για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που είναι σαφέστατα «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σας!

Hκατοχή του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος που θα προσφέρει τις ιδανικές λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες μιας επιχείρησης, επηρεάζοντας παράλληλα στο ελάχιστο δυνατό βαθμό τα λειτουργικά της έξοδα, αποτελεί μια βασική παράμετρο που επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα αλλά και την βιωσιμότητα της, ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Φυσικά, η απόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος συνοδεύεται από δαπάνες οι οποίες εν τέλει μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα στα οικονομικά μιας επιχείρησης. Ή μήπως αυτό δεν είναι σωστό;
Στην παρούσα φάση, όσοι επαγγελματίες ή επιχειρήσεις επιθυμούν να αποκτήσουν έναν νέο «συνεργάτη», μπορούν να πράξουν επιβαρύνοντας ελάχιστα τα λειτουργικά τους έξοδα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα «εργαλεία» που προσφέρουν για τον σκοπό αυτό οι αντιπροσωπείες.
Τα προγράμματα χρηματοδότησης που συνοδεύουν τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα είναι σε ορισμένες περιπτώσεις, σημαντικά πιο ευέλικτα σε σχέση με αυτά που ισχύουν για τα επιβατικά οχήματα.
Πέραν των κλασικών προσφορών που αφορούν π.χ. σε μηδενικές προκαταβολές, άτοκες δόσεις ή μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής, οι αντιπροσωπείες έχουν καταφέρει να διασφαλίσουν μια σειρά επιπλέον παροχών όπως η δυνατότητα εξόφλησης του δανείου σε ανισόποσες / εποχικές δόσεις, η προστασία του δανείου κ.ο.κ.
Φυσικά, όλα τα παραπάνω επιβάλλεται να αποτελούν ένα πεδίο έρευνας και σύγκρισης για όλους τους υποψήφιους ιδιοκτήτες ενός οχήματος έτσι και αλλιώς ωστόσο, στην περίπτωση των επαγγελματικών οχημάτων είναι μονόδρομος.
Σε μια προσπάθεια να επισημάνουμε πως οι ευκαιρίες είναι… εκεί έξω για όσους τις αναζητούν, στις σελίδες που ακολουθούν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφερούν ορισμένες εκ των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.