Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

αφιερωματα - διαφορα

Δείτε στο MEGA αφιέρωμα του pro.autotriti.gr την πιο πλήρη καταγραφή της ελληνικής αγοράς ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων -συμβατικών και ηλεκτρικών- που έγινε ποτέ!

Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022

Δείτε ποιο είναι το Top 10 των επαγγελματικών οχημάτων για το 2022 και βρείτε όλα τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, από τα mini-vanettes μέχρι τα βαρέα φορτηγά. Το «παρών» δίνουν και όλες οι εξελίξεις γύρω από την ηλεκτροκίνηση (μοντέλα, υπηρεσίες & προϊόντα), όπως και το αφιέρωμα

Μερίδια πωλήσεων ανά κατηγορία στα ελαφρά επαγγελματικά. Στο 52,44% οι συνδυασμένες πωλήσεις των Vanettes & των Μεσαίων Vans.

H αγορά επαγγελματικών διατηρεί τον «σφυγμό» της!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Παρά τις πολλαπλές αρνητικές συγκυρίες στην παγκόσμια οικονομία, η πορεία της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών μέσα στο 5μηνο του 2022 κινείται σε σημαντικά καλύτερους ρυθμούς έναντι του αντίστοιχου μέσου όρου της Ε.Ε.

Premium & Budget Υπηρεσίες που γλιτώνουν λεφτά!

Premium & Budget Υπηρεσίες που γλιτώνουν λεφτά!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

Μεγαλύτερη από ποτέ είναι η ανάγκη για οικονομία, ώστε η κάθε επιχείρηση -όχι μόνο να επιβιώσει- αλλά και να αναπτυχθεί. Δείτε προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουν PRO specialists της ελληνικής αγοράς. Υπηρεσίες που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα!

Με 220 νέες ταξινομήσεις μέσα στον Απρίλιο, το Fiat Fiorino ήταν –μακράν- το πιο εμπορικό ελαφρύ επαγγελματικό στην Ελλάδα!

Στην κορυφή οι πωλήσεις της Fiat για το 4μηνο!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022

Χάρη στην εξαιρετική της πορεία μέσα στον Απρίλιο (+117,56% έναντι του 2021), η Fiat Professional έχει καταφέρει να ανέλθει για ακόμη μια φορά στην κορυφή των πωλήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά. Στο +44,54% και τα φορτηγά στο 4μηνο!

Είναι το 2ο πιο εμπορικό ελαφρύ επαγγελματικό της αγοράς από την 2η πιο εμπορική μάρκα για 1ο 3μηνο του 2022. Ποιο είναι;

Μερίδιο 39,5% τα Vanettes στο 1ο 3μηνο!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022

Τα Vanettes εξακολουθούν να αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στην Ελλάδα στο 1ο 3μηνο του 2022 ωστόσο οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις ουσιαστικά… τραβάνε πίσω τα δεδομένα της αγοράς η οποία υποχωρεί κατά 17,37% έναντι –εξαιρετικού- 2021.

Τι ισχύει για τον Δακτύλιο και τα επαγγελματικά οχήματα

Τι ισχύει για τον Δακτύλιο και τα επαγγελματικά οχήματα

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας με όρια τον Δακτύλιο, τέθηκαν σε ισχύ εκ νέου για την περίοδο από 25/10/2021 έως και 22/7/2022. Ποια είναι αυτά και τι ισχύει για όλους τους τύπους οχημάτων.

Πώς εκδίδω, ανανεώνω, αντικαθιστώ την Αδεια Οδήγησης

Πώς εκδίδω, ανανεώνω, αντικαθιστώ την Αδεια Οδήγησης

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022

Ενημερωθείτε για όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε αναφορικά με την έκδοση, την αντικατάσταση, την ανανέωση ή τη μεταβολή των αδειών οδήγησης επαγγελματικών ή μη οχημάτων και των σχετικών Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας.

Τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους

Τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022

Η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας σε συνδυασμό με τον ανθρώπινο παράγοντα, είναι δεδομένο πως αποτελούν την βασικότερη αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Εσείς γνωρίζετε ωστόσο ποια είναι αυτά ανάλογα με το οδικό δίκτυο στο οποίο κινείστε;