ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι «άσσοι» στο μανίκι του νέου Mercedes-Benz eSprinter

1.543 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2024)
Οι «άσσοι» στο μανίκι του νέου Mercedes-Benz eSprinter

Οι «άσσοι» στο μανίκι του νέου Mercedes-Benz eSprinter

  • Οι «άσσοι» στο μανίκι του νέου Mercedes-Benz eSprinter
  • Οι «άσσοι» στο μανίκι του νέου Mercedes-Benz eSprinter

- Πλήρως αναβαθμισμένο & πληρέστατο σε συστήματα ασφάλειας
- Με 3 εκδόσεις μπαταρίας & αυτονομία έως 478λμ.
- Ικανό για μεταφορά φορτίων έως 14κ.μ. ή 1,5t.
- Με Εγγύηση 8 ετών ή έως 300.000χλμ. (προαιρετικά)!

Πλήρως αναβαθμισμένο & πληρέστατο σε συστήματα ασφάλειας

Από το 1995, όταν και πρωτο-παρουσιάστηκε, το Mercedes-Benz Sprinter έχει συνδέσει το όνομα του με την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και –ουσιαστικά- με την κατηγορία των Μεγάλων Vans.
 
Πρόσφατα μάλιστα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λάνσαρε –και- στην ελληνική αγορά τη 2η γενιά των αμιγών ηλεκτροκίνητων εκδόσεων του, eSprinter, που χάρη στις σημαντικές αναβαθμίσεις που έχουν δεχθεί, καλύπτουν απόλυτα μια μεγάλη… παλέτα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
 
Εκτός από τις σχετικές σχεδιαστικές αναβαθμίσεις, τόσο σε αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, το νέο eSprinter υιοθετεί πλέον μια πληθώρα νέων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας & υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS), όπως τα Active Brake Assist, Active Lane Keeping Asssit κ.ά., επιτυγχάνοντας μάλιστα την κορυφαία (για την κατηγορία των Μεγάλων Vans) βαθμολογία (89%) στις σχετικές δοκιμές του Euro NCAP, που του διασφάλισε την «Πλατινένια» βαθμίδα αξιολόγησης!
 

Με 3 εκδόσεις μπαταρίας & αυτονομία έως 478χλμ.

Προκειμένου να λύσει το πρόβλημα αυτονομίας που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του, το νέο eSprinter διατίθεται με τρεις επιλογές μπαταρίας, χωρητικότητας 56, 81 ή 113kWh, που διασφαλίζουν την κάλυψη έως και 233, 329 ή 478χλμ. αντίστοιχα, με μια φόρτιση!
 
Η εν λόγω διαδικασία δε, διαρκεί από 28 – 42 λεπτά σε παροχές DC, ισχύος έως και 115kW. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς ενώ και στους ηλεκτροκινητήρες, είναι πλέον διαθέσιμες λύσεις με απόδοση 100kW ή 150kW (136 ή 204hp αντίστοιχα).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ικανό για μεταφορά φορτίων έως 14κ.μ. ή 1,5t.

Μια ακόμη βελτίωση του νέου Mercedes-Benz eSprinter σχετίζεται με τις διαθέσιμες εκδόσεις αμαξώματος. Με μεικτό βάρος έως 4,25t., προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος με τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης  του (στις εκδόσεις Van) να έχει μήκος από 3,4 – 4,4m και ωφέλιμο όγκο από 9,5 – 14κ.μ.
 
Παράλληλα, και το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει έχει αυξηθεί στα έως και 1.500 κιλά.
 

Με Εγγύηση 8 ετών ή έως 300.000χλμ. (προαιρετικά)!

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το κόστος συντήρησης του νέου eSprinter για τα πρώτα 4 έτη (ή 160.000χλμ.), έχει ενσωματωθεί στο κόστος αγοράς του οχήματος ενώ η Εγγύηση ανέρχεται στα 8 έτη (ή 160.000χλμ.) για τη διατήρηση ελάχιστης χωρητικότητας της μπαταρίας στο 70%+ της αρχικής.
 
Ωστόσο προαιρετικά, ο πελάτης μπορεί να επεκτείνει αυτό το όριο στα 300.000χλμ.