Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό του BUDD-e το ταμπλό και ο πίνακας οργάνων έχουν αντικατασταθεί…

Αντίστοιχα, το τιμόνι ενσωματώνει ειδικές επιφάνειες αφής που ελέγχουν πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος μέσω ειδικών μενού επιλογών.

Διάφορες λειτουργίες του οχήματος όπως π.χ. το άνοιγμα των θυρών θα μπορούν να ελεγχθούν με απλές… χειρονομίες.

Διάφορες λειτουργίες του οχήματος όπως π.χ. το άνοιγμα των θυρών θα μπορούν να ελεγχθούν με απλές… χειρονομίες.

Μια νέα – διαδραστική – εποχή

Με το BUDD-e η Volkswagen να προσφέρει μια πρώτη ματιά στο μέλλον της διαδικασίας «αλληλεπίδρασης» μεταξύ του ανθρώπου και της μηχανής (Human – Machine Interface). Στο μέλλον, οι διακόπτες και τα πάσης φύσεως χειριστήρια θα θεωρούνται ξεπερασμένα καθώς, αρκετές λειτουργίες του οχήματος θα μπορούν να ελεγχθούν μέσω απλών… χειρονομιών, όπως παράδειγμα το άνοιγμα των θυρών, μια εφαρμογή που ήδη έχει αρχίσει να υιοθετείται από μοντέλα παραγωγής και στις μέρες μας.
Πέραν αυτού, η παροχή πληροφοριών από το όχημα προς τον οδηγό και τους επιβαίνοντες σε αυτό θα είναι ακόμη πιο άμεση και θα μπορεί να μεταβληθεί πλήρως, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.
Τόσο το ταμπλό όσο και η κεντρική κονσόλα έχουν αντικατασταθεί από ειδικές οθόνες αφής με αμέτρητες ουσιαστικά εφαρμογές, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και τη δυνατότητα φωνητικών εντολών για τον έλεγχο μιας εκτενούς λίστας εφαρμογών. Παράλληλα, οι εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από ειδικές κάμερες που προβάλλουν τα δεδομένα τους σε ειδικές οθόνες 5,9 και 7,9 ιντσών στο εσωτερικό του οχήματος.
Τέλος, το τιμόνι ενσωματώνει δύο περιοχές με αισθητήρες αφής που ελέγχουν μια τεράστια γκάμα λειτουργιών μέσω ενός μενού επιλογών, οι οποίες αφορούν στον κεντρικό υπολογιστή του οχήματος. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ