Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εσωτερικό της καμπίνας διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών και την κομψή και απέριττη σχεδίαση του.

Ο κινητήρας των 164 ίππων διακρίνεται για τη «μεστή» λειτουργία του σε όλο το φάσμα των στροφών.

Οι Double Cab εκδόσεις προσφέρουν άνετες θέσεις για έως και πέντε επιβάτες.

Αναλόγως της έκδοσης, το μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως και στα 2.305 χλστ.

Isuzu D-Max: Τραβάει - σηκώνει - χωράει. Δεν “μασάει”!

28.856 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Με κορυφαία… γονίδια ως προς την ποιότητα και αποδοτικότητα του πετρελαιοκινητήρα του, εξαιρετική οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου, πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το Isuzu D-Max αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των Pick-Up, με πολλαπλά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του.

¶νεση και χώροι για έως και πέντε ενήλικες
Οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του D-Max μπορούν να φιλοξενήσουν έως και πέντε επιβάτες με ύψος άνω του μέσου όρου στο εσωτερικό τους, χωρίς να παραβλέπουμε το πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ακόμη και των βασικών του εκδόσεων.
Με προηγμένο σύστημα πολυμέσων, ηχοσύστημα που συνδυάζεται με έως και 8 ηχεία καθώς και έξι αερόσακους, το D-Max θα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον που θα διατηρήσει ξεκούραστους, τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες, ακόμη και σε πολύωρα δρομολόγια (εντός ή εκτός δρόμου).
Με ωφέλιμο φορτίο έως και 1.310 κιλών
Αναλόγως του τύπου της καμπίνας, το Isuzu D-Max προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.552 – 2.305 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους από 1.080 – 1.310 κιλά.
Την ίδια στιγμή, η ελκτική ικανότητα του ιαπωνικού Pick-Up ανέρχεται έως και στους 3,5t. για trailers με φρένα, καθιστώντας τις χρήσεις που μπορεί να υποστηρίξει, ουσιαστικά ανεξάντλητες.

«Ολιγαρκής» κινητήρας 164 ίππων
Το μηχανικό σύνολο των 1,9λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του D-Max αποδίδει ισχύ 164 ίππων και μέγιστη ροπή 360 Nm από τις 2.000 σ.α.λ. ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Στην πράξη, διακρίνεται για τη μεγάλη ελαστικότητα του καθώς και τα μειωμένα επίπεδα θορύβου, ακόμη και στις υψηλές στροφές λειτουργίας του.
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)