Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με ευρύ άνοιγμα για τις πίσω και τις πλευρικές θύρες, το νέο Berlingo μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,0t. ή όγκου έως και 4,4κ.μ.

Citroen Berlingo: Για κάθε χρήση και… πρόκληση!

28.872 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Με σχεδίαση που ξεκίνησε από… λευκό χαρτί σε σχέση με την προηγούμενη του γενιά, το νέο Berlingo Van υιοθετεί πολλαπλές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος του, τα μηχανικά του μέρη, τους κινητήρες και φυσικά τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας, χωρίς ποτέ να παραβλέπει τα.. γονίδια του σκληροτράχηλου επαγγελματικού οχήματος που έχει εξελιχθεί πρωτίστως για την μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου και βάρους.

Εργονομικό και άνετο!
Η εξαιρετική ηχομόνωση, τα αναπαυτικά καθίσματα με πολλαπλές ρυθμίσεις, η ύπαρξη στοιχείων όπως η εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό χειρόφρενο ή η έγχρωμη οθόνη «Head-up display» στη βάση του ταμπλό, ενισχύουν την πρακτικότητα στη χρήση που προσφέρει το νέο «κινητό γραφείο» στο εσωτερικό του γαλλικού Vanette.
Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων συνδυάζεται με μια μεγάλη οθόνη αφής και έχει να επιδείξει ακόμη και τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης ενώ πολλαπλές είναι οι δυνατότητες σύνδεσης του οχήματος με εξωτερικές πηγές δεδομένων (π.χ. κινητά τηλέφωνα, laptops κ.ά.) μέσω Bluetooth, θυρών USB κ.ά.
Εντυπωσιακή είναι και η πληρότητα σε αποθηκευτικούς χώρους μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε αυτούς κάτω από τα καθίσματα οδηγού – συνοδηγού, στην οροφή του οχήματος κ.ά., που συνολικά έχουν χωρητικότητα 113 λτ.!

Με ωφέλιμο όγκο έως 4,4m3
Tο νέο Berlingo Van είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος και μεταξονίου, με μήκος 4,40μ. ή 4,75μ. Αντίστοιχα, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1,82 – 2,17μ. ωστόσο, χάρη στο σύστημα Extenso®, με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, το μέγιστο ωφέλιμο μήκος της καρότσας του μπορεί να αυξηθεί στα 3,09 – 3,44μ. Αντίστοιχα, ο μέγιστος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 3,3 – 4,4m3. Την ίδια στιγμή, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται αναλόγως της έκδοσης από τους 2,0 – 2,37t., το νέο Berlingo είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.000 κιλών ή να έλξει trailers βάρους 1,2t.

Νέοι BlueHDi κινητήρες με χαμηλότερη κατανάλωση
Η γκάμα μηχανικών συνόλων του νέου Berlingo περιλαμβάνει δύο εκδόσεις του BlueHDi πετρελαιοκινητήρα των 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 75 ή 99 ίππων και μέγιστη ροπή 230 ή 254 Nm αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, επιτυγχάνουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,2λτ./100χλμ. (από 109 g CO2/km).
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)