Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο τιμόνι του Alaskan εδράζονται χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το cruise-control και τον υπολογιστή ταξιδιού.

Μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα όπου αποτυπώνονται μεταξύ άλλων και οι ενδείξεις από τις τέσσερις κάμερες του οχήματος.

Αναλόγως της έκδοσης, θα είναι διαθέσιμη και μια ηλεκτρικά ελεγχόμενη ηλιοροφή.

Ιδιαίτερα αναπαυτικά είναι τα καθίσματα για όλους τους επιβάτες, με τους πίσω να έχουν «αέρα» 679 χλστ. για τα γόνατα τους.

¶νεση και ασφάλεια από το… πάνω ράφι!

Το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που το Renault Alaskan προσφέρει στους έως και πέντε ενήλικους που μπορεί να μεταφέρει, βασίζεται σε πολλές παραμέτρους.
Αρχικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην εξέλιξη του πλαισίου (πιο άκαμπτο) αλλά και τις αναρτήσεις (μόνη επιλογή οι ανάρτηση πέντε συνδέσμων για τον πίσω άξονα), στοιχεία που βελτιώνουν την ποιότητα κύλισης του οχήματος και κατά συνέπεια τη μείωση των κραδασμών που γίνονται αισθητοί στο εσωτερικό.
Πέραν αυτού, η σχεδίαση του αμαξώματος, πέραν του ότι διασφαλίζει έναν ιδιαίτερα χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή, συμβάλλει και στην εντυπωσιακή ηχομόνωση της καμπίνας.
Από εκεί και πέρα, οι επιλογές στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δέρμα, χρώμιο κ.ο.κ.
Αισθητικά, οι έντονες καμπύλες και η αποφυγή «εξεζητημένων» λύσεων, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα, με το πρώτο πράγμα που θα εκτιμήσει ο οδηγός να είναι η εργονομία θέση των πάσης φύσεως χειριστηρίων και ενδείξεων που έχει στη διάθεση του.
Η κεντρική κονσόλα εφοδιάζεται με μια κεντρική οθόνη αφής έως και 7 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων ενώ, μια επίσης έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων εδράζεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων.
Το τιμόνι φέρει επίσης πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια ενώ πολλαπλοί και άμεσα προσβάσιμοι είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που έχουν στη διάθεση τους όλοι οι επιβάτες.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε στα ιδιαίτερα αναπαυτικά καθίσματα (τεχνολογίας «Zero gravity» όπως αναφέρει η Renault), που εκτός από τις δερμάτινες επενδύσεις ή του ηλεκτρικού ελέγχου για αυτό του οδηγού αναλόγως της έκδοσης, διασφαλίζουν ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, της τάξης των 679 χλστ.!
Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένης και μιας ηλιοροφής μεγάλου εμβαδού) διευρύνουν σημαντικά το οπτικό πεδίο του οδηγού ενώ την ίδια στιγμή, ο οδηγός έχει στη διάθεση του ένα πρωτοποριακό σύστημα τεσσάρων καμερών (στη μάσκα, τους πλευρικούς καθρέπτες και την πόρτα του χώρου φόρτωσης), που του επιτρέπουν να «εποπτεύσει» τα όσα γίνονται γύρω από το όχημα κατά τη διάρκεια ελιγμών.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ