Εργοστασιακές μετατροπές Renault: Με -30% στον χρόνο παράδοσης
Big Vans: Όλα τα μεγάλα Vans της αγοράς, σε έναν οδηγό
Citroen Berlingo VS Renault Kangoo: Πιο γαλλικό Μικρό Van είναι πιο αποδοτικό;

Μέσα στο φθινόπωρο του 2026, η Renault θα λανσάρει νέο νέο Pick-Up με την ονομασία «Niagara» αποκλειστικά για τις αγορές της Λατ. Αμερικής.
To νέο αυτό Pick-Up προορίζεται για τις χώρες της Λατ. Αμερικής.
Μέχρι το 2030 η Renault θα λανσάρει 14 νέα μοντέλα (εκτός Ευρώπης)!
Το πρωτότυπο Renault Niagara Pick-Up είχε παρουσιαστεί το 2023
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η Renault αναμένεται να λανσάρει ένα νέο Pick-Up με την ονομασία «Niagara» μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο.
Δυστυχώς, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το νέο αυτό –μεσαίο- Pick-Up (δηλαδή στην αντίστοιχη κατηγορία με τα ελαφρά ημιφορτηγά που διατίθενται στις διάφορες αγορές της ΕΕ), δεν υπολογίζεται να διατεθεί και στην Ευρώπη, παρά μόνο στις αγορές της Λατ. Αμερικής, ενώ θα παράγεται στο εργοστάσιο της Cordoba (Αργεντινή).
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως το Niagara αποτελεί ένα –μικρό- μόνο μέρος της γενικότερης στρατηγικής «futuREady» της Renault, βάσει της οποίας προβλέπεται η παρουσίαση συνολικά 14 νέων μοντέλων (σε όλες ουσιαστικά τις κατηγορίες) ως το 2030, αλλά σε χώρες εκτός Ευρώπης.
Χαρακτηριστικό είναι το λανσάρισμα των μοντέλων Boreal & Kardian που προηγήθηκαν πρόσφατα.
Διάβασε και άλλα άρθρα για τα Pick-Ups με 1 click εδώ!

Προς το τέλος του 2023, η Renault είναι παρουσιάσει το πρωτότυπο «Niagara Concept» ως προπομπό το μελλοντικού Pick-Up της.
| Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το » |
Το νέο αυτό Pick-Up της Renault, είχε αρχικά παρουσιαστεί ως πρωτότυπο με την ονομασία «Niagara Concept» προς το τέλος του 2023 και με βάση τα όσα ανέφερε τότε η Renault, βασίζονταν στην πλατφόρμα CMA που η γαλλική εταιρεία έχει εξελίξει σε συνεργασία με την Geely.
Με σαφέστατα δυναμική σχεδίαση αμαξώματος, το πρωτότυπο Renault Niagara εφοδιάζονταν με έναν υβριδικό κινητήρα «E-Tech Hybrid» που υποστηρίζεται από ένα σύστημα 48V που περιλαμβάνει και δύο ηλεκτροκινητήρες στους πίσω τροχούς.
Σύμφωνα μάλιστα με τις τότε ανακοινώσεις της εταιρείας, «… ο χρήσης θα μπορεί να καλύπτει τις μισές από τις ημερήσιες ανάγκες του, κάνοντας χρήση αποκλειστικά των ηλεκτροκινητήρων του οχήματος».
Περισσότερα για το νέο Pick-Up της Renault μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…
Σε αυτό το video μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο Renault Niagara Concept που είχε παρουσιαστεί το 2023.
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: PRO.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.