Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνολικό εμβαδό 2,45τ.μ. και χώρο για την άνετη μεταφορά μιας ευρωπαλέτας προσφέρει ο χώρος φόρτωσης του Alaskan.

Ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t., ελκτική ικανότητα έως 3,5t.

Μπορεί το επίπεδο άνεσης – ασφάλειας αλλά και η οδική συμπεριφορά του Renault Alaskan να παραπέμπουν άμεσα σε οχήματα της κατηγορίας SUV ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα Pick-Up και ένα από βασικότερα γνωρίσματα του είναι η αντοχή στην σκληρή χρήση.
Αυτό μεταφράζεται σε… γενναίες μεταφορικές δυνατότητες και την ύπαρξη ενός χώρου φόρτωσης με μήκος 1.578 χλστ., πλάτος 1.560 χλστ. (1.130 χλστ.) και εμβαδό 2,45τ.μ.
Το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται έως και άνω του 1,0t. με την πέμπτη πόρτα να μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρος έως και 500 κιλών!
Πέραν αυτού, η απόσταση του δαπέδου της καρότσας από το έδαφος περιορίζεται στα 810 χλστ. ενώ την ίδια στιγμή, το πρωτοποριακό σύστημα ραγών με μετακινούμενες δέστρες στα πλευρικά τοιχώματα της καρότσας, επιτρέπει την άνετη στερέωση πάσης φύσεως αντικειμένων.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το νέο Alaskan είναι σε θέση να έλξει και trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t. ενώ, την ίδια στιγμή η Renault προσφέρει πολλαπλές λύσεις σε αξεσουάρ για τον χώρο φόρτωσης όπως ειδικές εργαλειοθήκες, καλύμματα κ.ο.κ.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ