Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σχεδίαση - Εσωτερικό: Κορυφαία ποιότητα, άνεση και ασφάλεια

Με περισσότερες από 17.000 προσομοιώσεις crash-tests κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της, η E-Class έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας για τους επιβάτες της καθώς, μεταξύ άλλων εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα ασφάλειας PRO-SAFE® αλλά και επτά αερόσακους στον βασικό της εξοπλισμό.
Το σύνολο σχεδόν των διαθέσιμων συστημάτων παθητικής ασφάλειας της Mercedes-Benz είναι παρόντα στον εξοπλισμό της E-Class ωστόσο, τόσο η πολυτέλεια που προσδίδουν τα κορυφαία υλικά όσο και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης είναι αυτά που κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις τόσο από τον οδηγό όσο και από τους επιβάτες σε όλες τις θέσεις.
Σε ότι αφορά μάλιστα στο συγκεκριμένο όχημα που παρουσιάζουμε, ο σχετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τιμόνι με πολλαπλά χειριστήρια, ECO Start/Stop για τον κινητήρα, τηλέφωνο, ζάντες αλουμινίου, ESP, συναγερμός, δερμάτινο σαλόνι, σύστημα πολυμέσων με σύνδεσιμότητα και μέσω Blutooth, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα κ.ά.

Κινητήρες: Ισχύς 136 ίππων και μέση κατανάλωση 5,3λτ./100χλμ.
Ο 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας της έκδοσης E200 που παρουσιάζουμε είναι χωρητικότητας 2.143 κ.εκ. και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Με μέγιστη απόδοση 136 ίππων, το εν λόγω μηχανικό σύνολο είναι σε θέση να κινήσει με άνεση το βαρύ αμάξωμα του γερμανικού μοντέλου ενώ την ίδια στιγμή, καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro5 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων με τη μέση κατανάλωση καυσίμου του να ξεκινά από τα 5,3λτ./100χλμ. και τις εκπομπές CO2 από τα 139 g/km αντίστοιχα.

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ