Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα ανεπίσημα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Nissan και προέρχονται από το Theottle.

Τα ανεπίσημα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Nissan και προέρχονται από το Theottle.

Το νέο Nissan Navara αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια

  • Τα ανεπίσημα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Nissan και προέρχονται από το Theottle.
  • Το νέο Nissan Navara αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια

Το νέο Nissan Navara αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια

2.618 Επισκέψεις στο άρθρο

- Κάνει πρεμιέρα το 2o εξάμηνο του 2024 το νέο Nissan Navara.
- Βασισμένο στην πλατφόρμα του Mitsubishi L200.
- Με diesel μοτέρ ίσως και Plug-in υβριδική έκδοση.
- Για την ώρα δεν επιστρέφει στην Ευρώπη το Navara

Κάνει πρεμιέρα το 2o εξάμηνο του 2024 το νέο Nissan Navara

Το Nissan Navara σταμάτησε να προσφέρεται στην Ευρώπη από τα τέλη του 2021, ωστόσο η ιαπωνική μάρκα δεν έχει εγκαταλείψει το μοντέλο. Το αντίθετο μάλιστα. Καλά ενημερωμένες πηγές του εξωτερικού αναφέρουν πως η νέα, 4η γενιά του δημοφιλούς Pick-Up βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, πριν ντεμπουτάρει το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Έτσι, έχει έρθει η ώρα να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχει έρθει η ώρα της επιστροφής του μοντέλου στη «Γηραιά Ήπειρο».

Βασισμένο στην πλατφόρμα του Mitsubishi L200

Τα σχέδια που βλέπουμε έχουν δημιουργηθεί από τους σχεδιαστές του καναλιού, Theottle, στο Youtube. Παρατηρούμε πως οι καλλιτέχνες έχουν παρουσιάσει το επερχόμενο Navara με τους προβολείς του Van, Interstar. Από κει και πέρα, ως μέγεθος είναι ανάλογο του νέου Mitsubishi L200, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023 στην 6η του γενιά. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει υποστηρίζει πως το νέο Navara θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Mitsubishi L200, εκμεταλλευόμενο έτσι τα διάφορα εξαρτήματα της συμμαχίας Renault-Nissan- Mitsubishi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με diesel μοτέρ ίσως και Plug-in υβριδική έκδοση

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες. Από τη στιγμή όμως που το νέο Navara θα έχει άμεση σχέση με το L200, θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τον turbodiesel κινητήρα 2,4 λίτρων, του τελευταίου, που διατίθεται σε τρεις διαμορφώσεις: 150 άλογα και 330 Nm ροπής, 184 άλογα και 430 Nm ροπής και 204 άλογα με 470 Nm ροπής. Παράλληλα, δεν αποκλείεται στην γκάμα να υπάρχει και μία Plug-in υβριδική επιλογή, για χαμηλότερη κατανάλωση και ρύπους, όπως ισχύσει στην περίπτωση του Pick-Up της Ford, Ranger.

Για την ώρα δεν επιστρέφει στην Ευρώπη το Navara

Ανεξάρτητα με τα χαρακτηριστικά που θα δώσει στο νέο Navara, η Nissan, όλα δείχνουν πως το ιαπωνικό Pick-up δε θα επιστρέψει στην Ευρώπη, απόφαση που σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού είναι ειλημμένη από το υψηλά κλιμάκια στην ιεραρχία της μάρκας. Βέβαια, το γεγονός πως το 2023 οι πωλήσεις των Pick-up στην Ευρωπαϊκή Ένωση έκλεισαν στο +16,3% σε σχέση με αυτές του 2022, ίσως κάνει τους ανθρώπους της Nissan να αναθεωρήσουν την απόφασή τους!