Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το νέο Renault Kangoo βραβεύτηκε ως το μικρό βαν της χρονιάς

Το νέο Renault Kangoo βραβεύτηκε ως το μικρό βαν της χρονιάς

  • Το νέο Renault Kangoo βραβεύτηκε ως το μικρό βαν της χρονιάς
  • Το νέο Renault Kangoo βραβεύτηκε ως το μικρό βαν της χρονιάς

Το νέο Renault Kangoo βραβεύτηκε ως το μικρό βαν της χρονιάς

6.220 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2022)

Το ολοκαίνουργιο Renault Kangoo επιβεβαίωσε την κορυφαία του θέση στην κατηγορία του μετά τον τίτλο Small Van of the Year που έλαβε από τον ξένο Τύπο.

Άλλο ένα βραβείο για το γαλλικό μικρό βαν

Με έξυπνες λύσεις φόρτωσης, ωφέλιμο φορτίο έως 1.000 κιλά και όγκο φορτίου έως 4,2 m3, η τελευταία γενιά του Renault Kangoo κέρδισε το βραβείο από την κριτική επιτροπή του διάσημου περιοδικού και του ιστότοπου What Car; για την ικανότητα και την πρακτικότητά του.

Ο Guillaume Sicard, Country Head UK & Managing Director της Renault Βρετανίας, δήλωσε για την παραπάνω επιτυχία: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχθούμε αυτό το βραβείο για το ολοκαίνουργιο Renault Kangoo. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Kangoo με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αποτελεί την επιτομή της τεράστιας γνώσης μας για την παραγωγή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας τις εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες, τη βέλτιστη αξία και την ευελιξία που απαιτούν οι σημερινοί σκληρά εργαζόμενοι αγοραστές βαν».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εμφάνιση με κινητήρες βενζίνης/diesel + ηλεκτρικό

Το νέο Renault Kangoo διαθέτει μία νέα εμφάνιση και διατίθεται με 20 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, εξοπλισμένο είτε με κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης/diesel) είτε με αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, σε κοντό η μακρύ μεταξόνιο. Για τις θερμικές εκδόσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τόσο χειροκίνητων όσο και αυτόματων νέων κιβωτίων ταχυτήτων. Επίσης υπάρχει η επιλογή για δύο επίπεδα εξοπλισμού, Start και Advance, με τον στάνταρ εξοπλισμό να περιλαμβάνει αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, οθόνη πληροφοριών προγράμματος οδήγησης TFT 3,5 ιντσών, ραδιόφωνο DAB με συνδεσιμότητα Bluetooth και USB, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, χειροκίνητο κλιματισμό, θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες και ένα κάθισμα οδηγού με ρυθμιζόμενο ύψος.
 

Αμιγώς ηλεκτρικό με 300 χλμ. αυτονομία

Οι πελάτες της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης Kangoo επωφελούνται από όγκο φορτίου έως 4,2 m3, μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 615 κιλά, ικανότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλά και αυτονομία οδήγησης έως και 300 χλμ. (WLTP). Η έκδοση με μηδενικές εκπομπές ρύπων μπορεί να επαναφορτιστεί από ένα τυπικό Wallbox 7,4 kW σε λίγο περισσότερο από επτά ώρες, ενώ η ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος έως και 75 kW μπορεί να προσφέρει φόρτιση 80 % σε περίπου 43 λεπτά. Το Kangoo έρχεται επίσης με φόρτιση 22kW 80DC στάνταρ.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »