Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

VW Caddy eHybrid: Με 240+ άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 60km!

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο
VW Caddy eHybrid: Με 240+ άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 60km!

VW Caddy eHybrid: Με 240+ άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 60km!

  • VW Caddy eHybrid: Με 240+ άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 60km!
  • VW Caddy eHybrid: Με 240+ άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 60km!

- Βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης, παρουσιάζεται μέσα στο 2024
- Θα έχει βενζινοκινητήρα & ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 240+ αλόγων
- Με πληρέστατη γκάμα εκδόσεων

Βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης, παρουσιάζεται μέσα στο 2024

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτος (το πιο πιθανό στην προσεχή διεθνή έκθεση IAA Transportation το φθινόπωρο), αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα, υβριδική έκδοση του VW Caddy, που ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών εξέλιξης του. Με βάση τις υπάρχουσες –κατασκοπευτικές- εικόνες του μοντέλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η νέα αυτή έκδοση του γερμανικού Μικρού Van, ενδεχομένως να συνοδεύεται και από περιορισμένες αισθητικές τροποποιήσεις του αμαξώματος και του εσωτερικού.

Θα έχει βενζινοκινητήρα & ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 240+ αλόγων

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το νέο υβριδικό Caddy θα βασίζεται στην ίδια υβριδική διάταξη κινητήρων με το Golf, συνδυάζοντας έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα (TSΙ), χωρητικότητας 1,4λτ. με έναν ηλεκτροκινητήρα, προκειμένου να αποδίδει συνολικά 245 άλογα.

 

Ωστόσο, η Volkswagen φημολογείται πως εξελίσσει μια ελαφρώς ισχυρότερη έκδοση του εν λόγω –υβριδικού- συστήματος μετάδοσης της κίνησης, που θα βασίζεται σε έναν βενζινοκινητήρα 1,5lt.

 

Αντίστοιχα, δεν είναι πολλά αυτά που γνωρίζουμε για το πακέτο των μπαταριών ιόντων λιθίου, ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως θα επαρκεί για να παράσχει πλήρη ηλεκτρική δυνατότητα κίνησης (χωρίς εκπομπές ρύπων) για –τουλάχιστον- έως και 60km.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με πληρέστατη γκάμα εκδόσεων

Πέραν του υβριδικού συστήματος μετάδοσης της κίνησης, το μελλοντικό VW Caddy eHybrid αναμένεται να υιοθετήσει και αρκετές ακόμη τροποποιήσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, δεδομένου ότι π.χ. θα έχει ένα σημαντικά βελτιωμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS), προκειμένου να καλύπτει τις νέες, αυστηρότερες, προδιαγραφές ασφάλειας για τα οχήματα της κατηγορίας, που τίθενται σε ισχύ στην ΕΕ μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

 

Εκτός αυτού, το υβριδικό VW Caddy θα είναι διαθέσιμο τόσο σε εκδόσεις με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο με κλειστό χώρο φόρτωσης, αλλά και σε επιβατικές εκδόσεις μεταφοράς έως και επτά επιβατών.

 

Με μακρόχρονη και άκρως επιτυχημένη εμπορική… σταδιοδρομία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1980 και με πάμπολλες διακρίσεις στο ενεργητικό του, το VW Caddy έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή Μικρά Vans σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενώ η νέα, υβριδικών προδιαγραφών έκδοση του, θα εμπλουτίσει τη σχετική γκάμα προτάσεων της VW Επαγγελματικά Οχήματα όπου, σε ότι αφορά στην ελληνική αγορά, συναντάμε προς το παρόν μόνο την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ID Buzz Cargo.