ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Υδρογονοκίνηση & καινοτομίες ασφαλείας για τη Ford Trucks!

(9/10/2024)
Υδρογονοκίνηση & καινοτομίες ασφαλείας για τη Ford Trucks!

-Στην IAA Transportation 2024 παρουσιάστηκε το F-LINE (με σύστημα αλκοτέστ)
-Σε πρώτο πλάνο η υδρογονοκίνηση για μηδενικές εκπομπές ρύπων μέχρι το 2040
-Ο νέος πετρελαιοκινητήρας Ecotorq Gen2 δίνει απόδοση ισχύος 500 ίππων στο F-MAX

Στην IAA Transportation 2024 παρουσιάστηκε το F-LINE (με σύστημα αλκοτέστ)

Όσοι παρευρέθηκαν στην έκθεση IAA Transportation 2024, είχαν την ευκαιρία να αποχωρήσουν έχοντας μια πολύ αποκρυσταλλωμένη εικόνα αναφορικά με τα παρόν και το μέλλον της Ford Trucks.   
Συγκεκριμένα, η παγκόσμια μάρκα βαρέων επαγγελματικών οχημάτων παρουσίασε στο Ανόβερο το νέο μοντέλο F-LINE, γνωστό για την άνεση και τη μοντέρνα σχεδίασή του, σε τρεις εκδόσεις που απευθύνονται σε τρία ξεχωριστά τμήματα της αγοράς: ως φορτηγά πόλης, ως χωματουργικά μηχανήματα, αλλά και ως τράκτορες.  
Διαθέτοντας τεχνολογία συνδεδεμένων οχημάτων, εξάλλου, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του φορτηγού περιλαμβάνουν εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης πεζών τα οποία αναγνωρίζουν με μεγάλη ακρίβεια τα εμπόδια μπροστά, ενώ το Cruise Control μπορεί να σκανάρει το δρόμο επιβραδύνοντας το φορτηγό αν πλησιάσει υπερβολικά κοντά στο προπορευόμενο όχημα.
Ακόμα πιο αξιομνημόνευτο, ωστόσο, είναι το σύστημα αλκοτέστ, το οποίο υποχρεωτικά πρέπει να χρησιμοποιεί ο οδηγός όποτε μπαίνει στο όχημα, προκειμένου να ξεκλειδώσει η μίζα και να εκκινήσει το φορτηγό. 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>