Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το επαγγελματικo του μηνα

7.047 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2015)

Οι εκδόσεις Club Cab του νέου Mitsubishi L200 καταφέρνουν να συνδυάσουν την άνετη μεταφορά έως και τεσσάρων επιβατών με το αυξημένο (κατά 330 χλστ.) μήκος του χώρου φόρτωσης σε σχέση με τις εκδόσεις Double Cab, χωρίς να υπολείπονται σε τίποτε αναφορικά με την πληρότητα του εξοπλισμού.

Μπορεί οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του νέου L200 να επιδεικνύουν άνετους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας τους ακόμη και για πέντε ενήλικους επιβάτες ωστόσο, όσοι επιθυμούν ένα σκληροτράχηλο και αποδοτικό επαγγελματικό όχημα, με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t., προηγμένο σύστημα 4κίνησης και ωφέλιμο μήκος καρότσας από 1.850 χλστ., δεν μπορούν παρά να στραφούν στις εκδόσεις Club Cab.
Η βασική διαφοροποίηση των εν λόγω εκδόσεων του νέου L200 από τις διπλοκάμπινες, είναι φυσικά το μήκος της καρότσας τους ωστόσο, δεδομένου ότι το συνολικό μήκος του αμαξώματος είναι μικρότερο μόνο κατά 10χλστ., τα οφέλη στο μήκος της καρότσας είναι σημαντικά.
Πέραν αυτού, οι εκδόσεις Club Cab επιδεικνύουν όλα τα βασικά γνωρίσματα της νέας γενιάς του ιαπωνικού Pick-Up όπως π.χ. το μειωμένος αεροδυναμικός συντελεστής, οι εκτεταμένες δομικές ενισχύσεις του πλαισίου και του αμαξώματος, η βελτιωμένη ηχομόνωση της καμπίνας κ.ο.κ.
Παράλληλα όμως, εισαγάγουν ένα νέο στοιχείο στην κατηγορία καθώς, σε αντίθεση με τον προκάτοχο τους, πλέον οι πόρτες για την πίσω σειρά καθισμάτων ανοίγουν με αντίθετη φορά, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση στις πίσω θέσεις.