Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ριζικά ανανεωμένο το Mercedes-Benz Vito. Δείτε τι έχει αλλάξει στην τρίτη κατά σειρά γενιά του.

Τρεις από τις «άπειρες» εκδόσεις αμαξώματος του Mercedes-Benz Vito.

Σημαντικά αναβαθμισμένα οδηγικά χαρακτηριστικά προσδίδει στο Vito η αερανάρτηση «Airmatic».

Διαθέσιμο σε εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος και δύο μήκη μεταξονίου είναι το Vito Van.

Το μεικτό βάρος του Vito ανέρχεται έως τους 3,2 τόνους και το ωφέλιμο φορτίο στα 1.369 κιλά.

Vito: Το διαχρονικό Μεσαίο Van (+vids)

31.351 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Σε μια σειρά εκδόσεων με ανανεωμένα χαρακτηριστικά προσφέρεται το Mercedes-Benz Vito, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν επιπλέον την επιλογή του αμιγώς ηλεκτρικού eVito, όπως και της εξαιρετικά συμφέρουσας έκδοσης εξοπλισμού «PRO».

Λίγα Μεσαία Van -και γενικώς ελαφρά επαγγελματικά οχήματα- μπορούν να «υπερηφανευτούν» για την ιστορία τους, στον βαθμό που «δικαιούται» να το κάνει το Mercedes-Benz Vito, το οποίο νωρίτερα φέτος γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του. Πρόκειται για ένα LCV που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς προσφέρεται σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος, εξοπλισμού και κινητήρων, με το αστέρι της γερμανικής μάρκας να είναι πάντα εκεί, να προσδίδει κύρος στον επαγγελματία (και στην επιχείρησή του) και -το κυριότερο- να τον απαλλάσσει από περιττά άγχη χάρη στην υψηλή αξιοπιστία και στο άρτιο after sales της Mercedes-Benz Ελλάς.
 
Δείτε εδώ τις τιμές του Vito και των υπόλοιπων LCV της Mercedes-Benz
 
Μάλιστα, η τελευταία έχει δημιουργήσει για το Vito -όπως και για τα Sprinter και Citan- την «PRO Edition», η οποία στην περίπτωση του Vito Van συνοδεύεται από Ελάχιστο Όφελος από 2.400 ευρώ. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί, πως η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της το αμιγώς ηλεκτρικό eVito Van, ένα μοντέλο που είχαμε την τύχη να το οδηγήσουμε. Σημειώνεται, πως η Mercedes-Benz Ελλάς διαθέτει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, που περιλαμβάνει επιπλέον το eSprinter και το EQV.
 
Όλες οι επιλογές και οι τιμές για τα Mercedes-Benz eVans, βρίσκονται εδώ
 
Στο σημείο αυτό, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε, πως πριν από έναν περίπου χρόνο, το Mercedes-Benz Vito δέχθηκε -μετά από 5,5 χρόνια πορείας- μια εκτεταμένη ανανέωση. Όπως θα δούμε και παρακάτω, εκτός από την πιο ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το νέο Vito έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων μια εντελώς νέα γενιά κινητήρων (OM 654) που ουσιαστικά αυξάνει σημαντικά την γκάμα μηχανικών συνόλων του. Παράλληλα, υιοθετείται την αερανάρτηση «Airmatic» με πολλαπλά οφέλη στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, ενώ τα νέα Distronic και Active Brake Assis,t αναβαθμίζουν το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας.
 
Αναλυτικές πληροφορίες για τις πιο πάνω αλλαγές, θα βρείτε στις ενότητες που ακολουθούν. Επιπλέον, όσοι (και όσες) θέλετε, μπορείτε να δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν: