Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το επίπεδο της ποιότητας κύλισης και της ενεργητικής ασφάλειας του Vito έχει αναβαθμιστεί κάθετα…

… χάρη σε στοιχεία όπως η νέα αερανάρτηση «Airmatic» που μπορεί να αυξομειώνει αυτόματα το ύψος του οχήματος.

Αερανάρτηση «Airmatic» & κορυφαίος εξοπλισμός ασφάλειας

31.398 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Σε ότι αφορά στις επιβατικές εκδόσεις του Vito (Tourer), η Mercedes-Benz θα προσφέρει την νέα αερανάρτηση «Airmatic» σε συνδυασμό με τον κινητήρα OM 654 (από το φθινόπωρο του 2020).
Τόσο κατά την κίνηση εκτός δρόμου όσο και σε υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο, το εν λόγω σύστημα αναβαθμίζει κάθετα την ποιότητα κύλισης χάρη στην αυτόματη και συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό.
Με δυνατότητα αύξησης της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος κατά 35 χλστ. ή την αντίστοιχη μείωσης της κατά 10 χλστ., αναλόγως της ταχύτητας κίνησης ή την επιλογή κάποιου προφίλ οδήγησης μέσω του Dynamic Select (Comfort ή Sport) ως προς τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, η ανάρτηση Airmatic φροντίζει πως το Vito επιδεικνύει ανά πάσα στιγμή τη βέλτιστη ευστάθεια, αυτόματα και ανεξαρτήτως φορτίου.
Επιπρόσθετα, το νέο Vito έχει να επιδείξει συνολικά 13 ειδικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού. Στα ήδη υπάρχοντα προστίθενται πλέον το Active Brake Assist που αναλαμβάνει να αποτρέψει το ενδεχόμενο πρόσκρουσης με προπορευόμενα οχήματα (μπορεί να ανιχνεύει πάσης φύσεως εμπόδια, ακόμη και πεζούς), το Distronic (αναλαμβάνει να διατηρεί σταθερή την απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα) αλλά και μια ψηφιακή κάμερα οπισθοπορείας που προβάλει τις ενδείξεις της στον κεντρικό καθρέπτη.