στην ελλαδα & στον κοσμο - ελλαδα

Δείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στον κλάδο (παροχής υπηρεσιών & προϊόντων για επαγγελματικά οχήματα) και έχουν έδρα στην ευρύτερη περιοχή. 

Η καρδιά των logistics χτυπάει στον Ασπρόπυργο

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Σε Διεθνές Εμπορευματικό Κέντρο θέλει να αναδειχθεί η Ελλάδα, με τον Ασπρόπυργο να αποτελεί τον «πυρήνα», καθώς εκεί παίζεται τόσο το «παιχνίδι» των logistics όσο και της εν γένει αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων της χώρας μας.

Η πανδημία δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει τις Μεταφορές και τα Logistics.

Μεταφορές, COVID-19 και οδική ασφάλεια!

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Λες και δεν ήταν αρκετές οι προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο κλάδος των Μεταφορών και των Logistics -ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας- ήρθε τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια να προστεθεί και η πανδημία του κορονοϊού. Δείτε τι λένε οι ειδικοί του χώρου για το πώς -μέσα στην υγ

Η Truck Insurance μας εξηγεί όσα πρέπει να ξέρουμε για την μικτή ασφάλεια.

Τι είναι η Μικτή ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος;

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Aκούτε συχνά για την μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου ή φορτηγού αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι, σε τι σας καλύπτει και πόσο κοστίζει; Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης με μικτή κάλυψη και για φορτηγά; Η Truck Insurance μας απαντά.

Η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, μεριμνά αδιαλείπτως για την ασφάλεια και την άνεση των χρηστών του αυτοκινητόδρομου.

Οχήματα & σχεδιασμός ασφάλειας, από την Αττικές Διαδρομές

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021

Διαθέτουν στόλο που υπερβαίνει τα 60 οχήματα. Από Van και επιβατικά μέχρι Φορτηγά, φορτωτές και σάρωθρα. Η ασφάλεια αποτελεί το άλφα και το ωμέγα κάθε σχεδιασμού τους. Έχουν πετύχει μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης των χρηστών & σταθερά χαμηλούς δείκτες τροχαίων ατυχημάτων. Ο λόγος για την "Αττικές Δια

All about Diesel & οι Top Experts

All about Diesel & οι Top Experts

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή στο service τους. Δείτε τα σημεία κλειδιά στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, όταν έρθει η ώρα του service και τους top experts που υπάρχουν στην αγορά.

Νέα πρόταση στην ασφάλιση αγροτικών οχημάτων από την Δύναμις

Νέα πρόταση στην ασφάλιση αγροτικών οχημάτων από την Δύναμις

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα που αφορούν στην κάλυψη αγροτικών οχημάτων, γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων έργου προωθεί η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, συνεχίζοντας να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς.

Δωρεάν έλεγχος & service Fiat, Alfa Romeo, Jeep by Mopar!

Δωρεάν έλεγχος & service Fiat, Alfa Romeo, Jeep by Mopar!

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Φέτος το καλοκαίρι οι κάτοχοι μοντέλων των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και επαγγελματικών της Fiat Professional μπορούν να επωφεληθούν από τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο και άλλες ειδικές εκπτωτικές προσφορές που προσφέρει η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των δημοφιλών μαρκών.

Χαβάκης ΑΕ. μεταφορική πρότυπο, με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων  και μεταφορές – παραδόσεις φορτίων από και προς την Κρήτη.

Μεταφορική πρότυπο, με δίκτυο στην Κρήτη

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Χαβάκης ΑΕ. Είναι το Νο1 παγκρήτιο δίκτυο μεταφορών (Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά και Ρέθυμνο). Με ένα σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων & εστίαση στις ασφαλείς μεταφορές, εδώ και 52 χρόνια, αναλαμβάνει μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων, από και προς την Κρήτη, σε συνθήκες περιβάλλοντος, συντήρησης κα