Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Κουβαράς Σπύρος Motor City εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών στο Αιγάλεω. Το Motor City διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά εργαλεία και πλήρη γκάμα γνήσιων και after market ανταλλα

Κουβαράς Σπύρος Motor City εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών στο Αιγάλεω. Το Motor City διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά εργαλεία και πλήρη γκάμα γνήσιων και after market ανταλλακτικών.

Motor City o ειδικός στο service

19 774 Επισκέψεις στο άρθρο

Κουβαράς Σπύρος Motor City εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών στο Αιγάλεω. Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!

Motor City σημαίνει, εξειδίκευση στο Service επαγγελματικού oχήματος.

Κοινοποίησέ το »


Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν, και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σου γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!

Η "Μotor City" με υψηλή εξειδίκευση στην επισκευή (και την περιοδική συντήρηση) επαγγελματικών οχημάτων,παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, προετοιμασίας ΚΤΕΟ, Service, επισκευές κινητήρων, φρένων, κιβωτίων ταχυτήτων, διαφορικών κλπ.
Στις άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις της (1.400 τετραγωνικών μέτρων!), διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση του επαγγελματία στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Με συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και διαδικασίες τελικού ελέγχου, εγγυάται την καλή συντήρηση μα και την ασφαλή οδική συμπεριφορά, στην καθημερινή μεταφορική απαιτητική εργασία, του οχήματος σας.

Οι άνθρωποί της Motor City υπόσχονται τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικοινωνίας με αμεσότητα και αληθοφάνεια.

Τα βήματα-διαδικασίες του ποιοτικού Service στη "Μotor City"

H έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση είναι το πρώτο μέλημα των εκπαιδευμένων τεχνικών της (οι οποίοι είναι τεχνικά ενήμεροι  παρακολουθώντας και  εξειδικευμένα σεμινάρια ενώ το συνεργείο διαθέτει σύγχρονα & αναβαθμισμένα διαγνωστικά συστήματα).
Ακολουθεί η άμεση ενημέρωση του επαγγελματία οδηγού (πελάτη) για το πρόβλημα, και με την τελική έγκριση του, προχωρά η  επισκευή ή η αντικατάσταση του εξαρτήματος που έχει το πρόβλημα χωρίς χρονοτριβή.

Το συνεργείο στεγάζεται σε άνετες εγκαταστάσεις και το προσωπικό –όπως είπαμε- διαθέτει εμπειρία πολλών ετών & εξειδίκευση σε συντήρηση και επισκευή επαγγελματικών & ΙX οχημάτων. Γνωρίζουν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους  και με γνώμονα την Top εξυπηρέτηση κάνουν τις απαραίτητες επισκευές, ελαχιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή λειτουργίας των οχημάτων  που αναλαμβάνουν, προσφέροντας:
- Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
- Εναλλακτικές μεθόδους επισκευών
- Συνεχή ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών
- Τήρηση χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής
 
Tο Motor City για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας εκτός από μηχανολογικής φύσεως εργασίες παρέχει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, φανοποιία, βάψιμο, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις.

2 λόγια για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες Motor City

Το συνεργείο Motor city, ιδιοκτησίας Κουβαρά Σπύρου και ΣΙΑ Ο.Ε, εδρεύει στο νέο χώρο των 1.400 τ.μ., στην οδό Αγίου Παντελεήμονος 4 και Ιερά Οδός στο Αιγάλεω. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευής οχημάτων, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικά εργαλεία και πλήρη γκάμα γνήσιων και after market ανταλλακτικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την πολυετή πείρα και την άριστη τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων που απαρτίζουν το συνεργείο, αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη επιλογή για την συντήρηση οχημάτων εταιρειών (που διαθέτουν Στόλους οχημάτων) και οργανισμών με επαγγελματικούς στόλους οχημάτων που θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση. Το Motor City για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας εκτός από μηχανολογικής φύσεως εργασίες παρέχει
ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, φανοποιία, βάψιμο, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις.

Σημειώστε πως, το έμπειρο προσωπικό του, αναλαμβάνει 24ωρη κάλυψη εφόσον ένα όχημα παρουσιάσει τυχόν πρόβλημα εν κινήσει. Αποστέλεται κλιμάκιο στην περιοχή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα και όταν είναι εφικτό γίνεται άμεσα - επιτόπια αποκατάσταση ή μερική επισκευή της βλάβης.