Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής!

Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής!

15.463 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΛΑΣΥΝ, εισαγωγική εταιρεία χονδρικής, αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΕΛΑΣΥΝ ιδρύεται το 1981 από τον Χρήστο Μπακαγιάννη, τον Μιχάλη Ράπτη και τον Νίκο Γεωργιλιδάκη. Οι 3 συνέταιροι, συνδυάζοντας την εμπειρία τους και την ειδικότητά τους , δημιουργούν μια δυνατή, συμπαγή και ολοκληρωμένη ομάδα και κάνουν ένα τολμηρό για την εποχή ξεκίνημα με τα μέσα που διαθέτουν.

Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »

Έχοντας σαν βάσεις, την άψογη συνεργασία με όλους τους επιμέρους οίκους σε όλα τα επίπεδα και την υψηλή τεχνογνωσία της, η ΕΛΑΣΥΝ βελτιστοποιεί στο μέγιστο δυνατό τα προϊόντα που παράγονται και προσφέρονται, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υποκινεί στην ανάπτυξη ειδικών προϊόντων, προσαρμοσμένα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.
 

Αξεσουάρ αυτοκινήτου από την ΕΛΑΣΥΝ
Συνεργάζεται με τα διάσημους ιταλικούς οίκους όπως Spal, General Car και Calearo για αξεσουάρ, Laserline και Sikura για συστήματα ασφαλείας αυτοκινήτων και διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα.

Αντιπροσωπεύει εταιρείες για συστήματα ήχου αυτοκινήτου, όπως την Magnat και a/d/s. Ακόμη, παράγει το ραδιόφωνο CDs Pilot, προσαρμοσμένο ώστε να πληροί τις ελληνικές συνθήκες και παράγεται από έναν από τους πιο σεβαστούς κατασκευαστές συστημάτων ήχου αυτοκινήτου παγκοσμίως. Αναπτύσσει ειδικές λύσεις για την αναβάθμιση των ηχοσυστημάτων ορισμένων μοντέλων αυτοκινήτων σε ειδικές εκδόσεις - Opel AStra Wild, Seat Top Gun, Suzuki.

Αναλυτικότερα, στις κατηγορίες των προϊόντων της ΕΛΑΣΥΝ θα βρείτε: 


ΕΛΑΣΥΝ
Δείτε: http://www.elasyn.gr/
Καλέστε: 2109578150

 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ

    ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ

    Η εταιρεία «Μουσαμάδες Ο Νίκος» εξειδικεύεται στην κατασκευή μουσαμάδων παντός τύπου.
     2105577009 Περισσότερα
  • ΠΡΟΪΌΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

    ΠΡΟΪΌΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

    Ας δούμε τα βασικά της ηλιο-προστασίας, όπως για παράδειγμα ποιοι τρόποι υπάρχουν για να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου, ποια είναι τα οφέλη για το αυτοκίνητο αλλά και για την υγεία σου και φυσικά, πόσο θα μας κοστίσει όλο αυτό!
    Περισσότερα
  • OLEFINI

    OLEFINI

    Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
     2296027624 Περισσότερα
  • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
     210 5570000 Περισσότερα