Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη

Κ. Πετρομελίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. – Εμπειρία στα φρένα εδώ και μισό αιώνα

28 807 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην εταιρεία Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε τους πλέον ειδικούς για τα φρένα και τα είδη φρένων φορτηγών, με παράδοση κοντά μισού αιώνα.

Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε πριν από 49 χρόνια από το Νικόλαο Πετρομελίδη με αντικείμενο τη χονδρική πώληση φρένων και συστημάτων συμπλέκτη για τα φορτηγά. Πολύ σύντομα η επιχείρηση επιλέχθηκε ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ελληνικού εργοστασίου ανταλλακτικών GRANTEX στη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που ενίσχυσε τη θέση της στην αγορά.

Κοινοποίησέ το »


Το 1990, 18 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η διαχείριση της εταιρείας μεταβιβάστηκε στη δεύτερη γενιά και επέκτεινε τις δραστηριότητες της μέσω του εμπλουτισμού της γκάμας των παρεχόμενων προϊόντων με έμφαση στα συστήματα πέδησης μεγάλων οχημάτων και ειδικών κατασκευών.
Πλέον, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης κορυφαίων και διεθνούς φήμης οίκων που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή ανταλλακτικών όπως JURATEK, TEMPLIN, FRENOS SAULEDA, MIBA, SADECA, AIRFREN, FRENKIT, CHEEFT, FSS, TRUCKTEC.

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Την τελευταία δεκαετία, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη δυτική περιοχή της Θεσσαλονίκης και με οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στη Βόρεια Ελλάδα η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου.
Επιπλέον, προκειμένου να διευκολύνει και να εξυπηρετεί τους πελάτες της στη Θεσσαλονίκη αποτελεσματικότερα διατηρεί και κατάστημα στο παραδοσιακό κέντρο ανταλλακτικών της πόλης.

Στις αρχές του 2019, με την 3η γενιά της οικογένειας να έχει ήδη μπει δυναμικά στην επιχείρηση, η «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» λάνσαρε και το καινούριο της πρότυπο eshop, το οποίο ολοκλήρωσε την είσοδό της στην νέα digital εποχή.
Είσοδος που περιλαμβάνει, επίσης, μία δυναμική σελίδα στο Facebook με πρωτογενές περιεχόμενο, αλλά και καμπάνιες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αναλυτικά οι κατηγορίες ειδών  που διαθέτει η επιχείρηση είναι οι ακόλουθες:
 • Πέδηση (φρένα, δισκόφρενα, σιαγώνες χειρόφρενού)
 • Υλικά Τριβής (θερμούϊτ δίσκων, θερμούϊτ  και πλεκτά σε ρόλλους, πλάκες, μεταλλικά πλακάκια)
 • Είδη Φρένου  για το σύστημα του άξονα (δισκόπλακες, ταμπούρα, ρεγουλατόροι, μπράτσα, αισθητήρες ΑBS, γρανάζια ABS, καλώδια δισκοφρένου, ρουλεμάν, τσιμούχες, μουαγιέ, μαρκούτσια, σπιράλ ρεύματος)
 • Τροχός και μέρη αυτού (μπουζώνια, παξιμάδια, γκρόβερ, κώνικα, σιαγώνες, ελατήρια, κυλινδρακια φρένου, δαγκάνες, set δαγκάνας, πείροι σιαγώνων, δαχτυλίδια, ράουλα)
 • Αέρας και συστήματα Αέρος (αερόφουσκες, σπιράλ αέρος, χούφτες, πλαστικοί σωλήνες, λαστιχοσωλήνες, αυτόματοι και απλοί σύνδεσμοι, μπιμπίκια, σφήνες, ρακόρ, βαλβίδες αέρος, φίλτρα ξηραντήρα, φυσούνες, διαφράγματα, σεβροαμπραγιάζ, σεβρόφρενα, σετ βαλβίδων αέρος)
 • Ειδικές κατασκευές-εφαρμογές (θερμούϊτ τριβής για βιομηχανικές εφαρμογές, αιολικά πάρκα και ανεμογεννήτριες, περτσίνια δίσκων/σιαγώνων/αλουμίνιου, περτσίνια για μεταλλικά πλακάκια, γρανάζια)
 • Λιπαντικά (Γράσο μπλε και κίτρινο, υγρά φρένων, αντιπαγωτικά αέρος)
 • Καρφωτικά μηχανήματα (καρφωτικό ποδιού και αέρος).
Πετρομελίδης Κ. & Σια Ο.Ε. 
ΔΙΑΛΟΓΗΣ 25Α, 54628, Θεσσαλονίκη 
ΜΑΒΙΛΗ 8, 54630, Θεσσαλονίκη 
[email protected] 
https://www.petromelidisbrakes.gr 
 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Στο συνεργείο "ΦΡΕΝΑ ΡΗΓΑΣ" φροντίζουν για τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας στο δρόμο, χάρις στην πολυετή εμπειρία τους και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες στη διάγνωση και επισκευή φρένων, αέρα και αναρτήσεις οχημάτων (Wabco Service Center).
   210 55 75 692-3 Περισσότερα
 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα