Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Η εταιρεία Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε. αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή επισκευή όλων των βαλβίδων που βρίσκονται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του φορτηγού σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτ

Η εταιρεία Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε. αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή επισκευή όλων των βαλβίδων που βρίσκονται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του φορτηγού σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.

Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε. Συστήματα Πέδησης στον Ασπρόπυργο

6 847 Επισκέψεις στο άρθρο

Το σύστημα πέδησης παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη διατήρηση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας. Τυχόν δυσλειτουργία του μπορεί όχι μόνο να προκαλέσει ζημιά στο όχημά σας αλλά και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

 
 • Νέας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα
 • Ειδίκευση στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
 • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών 
 • Εξειδίκευση ηλεκτρονικής ανάρτησης και εξειδίκευση σε WABCO KNORR-BREMSE
Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε. με εμπειρία 30 χρόνων σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα έχει την λύση όποιο κι αν είναι το πρόβλημα σας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους, 400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS, τέτοιου είδους ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθούν σημαντικά το φρενάρισμα ώστε να είναι πιο ασφαλές. Χάρη στα νέας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα που διαθέτουν, είναι σε θέση να εντοπίσουν κάθε βλάβη, ενώ το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό τους προχωρά σε άμεση αποκατάστασή της.

Επιπλέον, διαθέτουν ταμπουρότορνο και δισκότορνο, -με τα οποία τορνεύουν το ταμπούρο και τα λάστιχα του φορτηγού σας-, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εργασίας. Στο χώρο τους πραγματοποιούν επίσης, διάγνωση βλαβών σε φορτηγά και νταλίκες.
Ειδικότερα, αναλαμβάνουν την επισκευή και αντικατάσταση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης, όπως δισκόφρενα, δισκόπλακες, ταμπούρα, σιαγώνες, δαγκάνες κλπ. σε νταλίκες και φορτηγά.

Συστήματα Ανάρτησης
Στο συνεργείο τους αναλαμβάνουν την αποκατάστασή των συστημάτων ανάρτησης του οχήματος σας, υπεύθυνα και με εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Επιπροσθέτως, παρέχουν αντικατάσταση ή επισκευή του ανυψωμένου άξονα ( τεμπέλη) του φορτηγού σας, με σκοπό να διασφαλίσουν την ασφάλεια σας σε κάθε χιλιόμετρο.
Χάρη στη μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών άριστης ποιότητας που έχουν στην άμεση διάθεσή τους παρέχουν άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Κοινοποίησέ το »

Συστήματα Αέρα

Η εταιρεία Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε.   αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή επισκευή όλων των βαλβίδων που βρίσκονται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του φορτηγού σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων βαλβίδων από τις πλέον γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες, γι’ αυτό και μπορούν να εγγυηθούν απόλυτα, για την άριστη ποιότητα και την άψογη λειτουργία του οχήματός σας. 

Χάρη στην απόλυτη εξειδίκευσή τους στο αντικείμενο, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία τους, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους από όλες τις περιοχές της Αττικής, ενώ συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. 
Το συνεργείο τους αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για ό,τι αφορά τα συστήματα αέρα του οχήματός σας.
 

Ανταλλακτικά και service φορτηγών

Στο χώρο τους θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις εταιρείες που καλύπτουν κάθε ανάγκη του φορτηγού ή της νταλίκας σας. Διαθέτουν ανταλλακτικά για φρένα, φούσκες, αμορτισέρ, βαλβίδα, ποδαρικά, δισκόπλακες, συστήματα ανύψωσης άξονα όλων των τύπων, ταμπούρα κ.ά. 
Συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, γι’ αυτό είναι σε θέση να σας παρέχουν ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας, που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο και άψογη λειτουργία του φορτηγού ή της νταλίκας σας, σε όλες τις συνθήκες. 
Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τους, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών τους σας εξασφαλίζουν ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο που διανύετε με το όχημά σας.

Τέλος, το συνεργείο των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Ο.Ε.  αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά το service φορτηγών οχημάτων διαφόρων ειδών. Ο εξοπλισμός τους είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα διάγνωσης και επισκευής, που σε συνδυασμό με το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυώνται την ταχεία κάλυψη κάθε ανάγκης.
Απευθυνθείτε στο συνεργείο τους για οποιαδήποτε ανάγκη αφορά το σύστημα φρένων του φορτηγού σας.
 

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα