Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
H Braketruck στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, προσφέρει σύγχρονες λύσεις για την συντήρηση του φορτηγού σας. Ειδικεύεται στην επισκευή και την εγκατάσταση συστημάτων πέδησης, αλλά και πραγματο

H Braketruck στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, προσφέρει σύγχρονες λύσεις για την συντήρηση του φορτηγού σας. Ειδικεύεται στην επισκευή και την εγκατάσταση συστημάτων πέδησης, αλλά και πραγματοποιεί έλεγχο και άμεση αντικατάσταση ή επισκευή του συστήματος ανάρτησης.

Braketruck. Φρένα, αναρτήσεις, Top know how

23 527 Επισκέψεις στο άρθρο

Ειδικότητα τους τα φρένα και οι αναρτήσεις. Εγγυώνται για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε διεργασίας που πραγματοποιούν. Ο λόγος για την Braketruck. Στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο θα βρείτε σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, αλλά και έμπειρο προσωπικό.

Κοινοποίησέ το »

Το συνεργείο Braketruck δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού, είναι σε θέση να εγγυηθεί για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε διεργασίας που πραγματοποιείται στο χώρο.

Η ειδικότητά στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διατίθεται μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και σε φρένα αλλά σε αναρτήσεις και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS.


Φρένα Φορτηγών

Η επισίρηση αποτελέι top expert στην επισκευή και την εγκατάσταση συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS, RCAS. Για να το πετύχουν έχουν στην διάθεση τους τα πλέον σύγχρονα συστήματα διάγνωσης φρένων, εντοπίζοντας την κάθε βλάβη και το έμπειρο προσωπικό προχωρά στην άμεση και επισκευή ή αντικατάσταση. Επίσης διαθέτουν ταμπουρότορνο και δισκότορνο με τα οποία τορνεύουν το ταμπούρο και τα λάστιχα του φορτηγού σας προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εργασίας. Στο χώρο τους πραγματοποιούν  επίσης, διάγνωση βλαβών σε φορτηγά και νταλίκες.
 
Ειδικότερα, αναλαμβάνουν την επισκευή και αντικατάσταση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης, όπως δισκόφρενα, δισκόπλακες, ταμπούρα, σιαγώνες, δαγκάνες κλπ.  σε νταλίκες και φορτηγά.

Η Braketruck έχει ειδίκευση στην επισκευή και την εγκατάσταση συστημάτων πέδησης, διαγνωστικά μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό.


Αναρτήσεις

Η Braketruck παρέχει έλεγχο και άμεση αντικατάσταση ή επισκευή του συστήματος απορρόφησης κραδασμών του οχήματός σας. Διαθέτοντας μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη έτσι ώστε να έχετε απόλυτη ασφάλεια και έλεγχο στο δρόμο. Πραγματοποιούν  πλήρη έλεγχο και αποκατάσταση των φθορών και βλαβών προκειμένου να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια, τόσο τη δική σας, όσο και των άλλων.

Η Braketruck είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες που πραγματοποιεί έλεγχο και άμεση αντικατάσταση ή επισκευή του συστήματος ανάρτησης στο φορτηγό σας.


Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το επαγγελματικό σας όχημα.

Πέρα από τα φρένα και τις ανρτήσεις στην Braketruck μπορέιτε να επιλέξετε και υπηρεσίες που αφορούν: 

- Επισκευή/αντικατάσταση των συστημάτων αέρα (πέδησης/ανάρτησης)

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων βαλβίδων από τις πλέον γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες και επισκευάζει το 90% των βαλβίδων, εφόσον δεν έχουν ζημιά στα σώματα, 

-Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών

Καλύπτει κάθε ανάγκη του φορτηγού ή της νταλίκας σας για φρένα, φούσκες, αμορτισέρ, βαλβίδα, ποδαρικά, δισκόπλακες, συστήματα ανύψωσης άξονα όλων των τύπων, ταμπούρα κ.ά.

- Πλήρες service φορτηγών
Στο χώρο του συνεργείου υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Θα βρείτε μηχανήματα ευθυγράμμισης, πρέσα, ελέγχου φώτων,  ελέγχου A/C η κλίματος, κάρτας ελέγχου καυσαερίων καθώς και γνήσιο διαγνωστικό μηχάνημα βλαβών. 

Το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα