Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, μη έχοντας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση πάνω στην Αεριοκίνηση, θεωρεί πως όλες οι συσκευές είναι ίδιες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μέλλον.

    Tips για την εγκατάσταση

    9.744 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η Yγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του κινητήρα. Στην ουσία, αφορά επέμβαση στην «καρδιά» του οχήματος.
    Ο κάθε κινητήρας, έχει διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές ανάγκες. Ως εκ τούτου, η τοποθέτηση Συστήματος Αεριοκίνησης σε ένα αυτοκίνητο, είναι μια πολύ σημαντική εργασία και ο κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει εξΆ αρχής να προβεί σε μια πολύ σημαντική έρευνα, όσο αφορά τη συσκευή που θα επιλέξει για το αυτοκίνητό του, αλλά και σε ποιον θα εμπιστευτεί το αυτοκίνητό του, για να προβεί σε αυτή την μετατροπή.
    Το πρώτο και βασικότερο, το οποίο εγγυάται την σωστή λειτουργία ενός κινητήρα με αέριο καύσιμο είναι η συσκευή υγραεριοκίνησης που θα τοποθετηθεί να καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του (σε όλο το φάσμα στροφών, σε όλο το φάσμα φορτίων).
    Όλοι οι κινητήρες δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές λειτουργίας και μια επιλογή με βάση «την φθηνότερη» πρόταση πιθανών να ελλοχεύει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία του κινητήρα μας. Στην ουσία, το ποια συσκευή θα πρέπει να τοποθετηθεί, δεν το επιλέγει ούτε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ούτε βεβαίως ο εγκαταστάτης. Την επιλογή αυτή οφείλει να την κάνει το ίδιο το αυτοκίνητο, δηλαδή ο κινητήρας μας.
    Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, μη έχοντας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση πάνω στην Αεριοκίνηση, θεωρεί πως όλες οι συσκευές είναι ίδιες, πως η υγραεριοκίνηση είναι μια πολύ απλή μετατροπή του κινητήρα, οπότε επιλέγει την πιο «φθηνή» πρόταση της αγοράς, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα δυσλειτουργίας ή βλαβών, για τα οποία αργότερα ο παθών, θεωρεί πως φταίει εν γένει η Υγραεριοκίνηση και όχι η δική του επιπόλαια, αρχική επιλογή.

    Κομβικός ο ρόλος της εγγύησης
    Απαραίτητη προϋπόθεση για κάποιον, για να διασφαλίζει αν η εκάστοτε συσκευή καλύπτει τις απαιτήσεις του κινητήρα του, είναι η εγγύηση.
    Αν μια πρόταση, δεν συνοδεύεται από εγγύηση κινητήρα και μηχανικών μερών, τότε αυτομάτως η πρόταση αυτή δεν μπορεί να εγγυηθεί πως το συγκεκριμένο σύστημα καλύπτει ή όχι τις απαιτήσεις του κινητήρα μας σε όλο το φάσμα λειτουργίας του.
    Εδώ ακριβώς αρκετοί ενδιαφερόμενοι την «πατάνε», διότι συγχέουν την εγγύηση υλικών με την εγγύηση κινητήρα. Η εγγύηση υλικών καλύπτει μόνο την λειτουργία των υλικών, όχι τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτά στον κινητήρα.
    Για αυτό το λόγο, οφείλει ο ενδιαφερόμενος να διευκρινίσει αν μια πρόταση καλύπτει ή όχι τον κινητήρα και τα μηχανικά μέρη του κινητήρα.
    *Του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, από το εμπορικό τμήμα της GAS THEODOROU

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ILEP
    SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ