Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένας πρώτος διαγνωστικός έλεγχος θα πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση, στα πρώτα 1.000 χλμ, έστω και για καθαρά τυπικούς λόγους.

    Μην ξεχνάτε τους ελέγχους

    9.741 Επισκέψεις στο άρθρο

    Σημαντικό ρόλο στην απόδοση ενός υγραεριοκίνητου αυτοκινήτου, όμως, παίζει φυσικά και η σωστή συντήρησή του. Τα διαστήματα συντήρησης εξαρτώνται από τον τύπο του συστήματος που έχετε τοποθετήσει, με τον εκάστοτε κατασκευαστή, να τα ορίζει ανάλογα, μεταξύ των 10.000, 15.000 και 20.000 χιλιόμετρων. Ρωτήστε λοιπόν τον εγκαταστάτη σας, για το πότε ακριβώς θα πάτε το αυτοκίνητό σας για service, ώστε να σας πει συγκεκριμένα, με βάση το kit που έχετε επιλέξει.
    Ένας πρώτος διαγνωστικός έλεγχος όμως, στα πρώτα 1.000 χλμ, θα πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση, έστω και για καθαρά τυπικούς λόγους. Κατά τον έλεγχο αυτό γίνεται επιθεώρηση των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών του συστήματος, έλεγχος διαρροών υγραερίου ή αντιψυκτικού υγρού του κυκλώματος ψύξης του κινητήρα, άλλα και έλεγχος των παραμέτρων (βενζίνης – αερίου) των παρελκόμενων μερών του συστήματος.
    Μην ξεχνάτε τέλος, ότι όταν έρθει ο καιρός για το πρώτο service, αυτό θα πρέπει να γίνεται πάντα, σύμφωνα με όσα ορίζει και ο κατασκευαστής του συστήματος, ενώ επειδή όλο το management του γίνεται από συγκεκριμένο εξάρτημα, συνίσταται ο έλεγχος του software του εγκεφάλου, να γίνεται από τον εγκαταστάτη του συστήματος, ή από κάποιον που χρησιμοποιεί το ίδιο kit, ώστε να διαθέτει και το ίδιο software.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ILEP
    SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ