Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Μανώλας Βασίλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών Mercedes στην π. Κοκκινιά

Μανώλας Βασίλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών Mercedes στην π. Κοκκινιά

Μανώλας Βασίλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών Mercedes στην π. Κοκκινιά

10 689 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2023)

Μανώλας Βασίλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών Mercedes στην π. Κοκκινιά. Oι πελάτες του συνεργείου Μανώλας Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.

ILEP
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  Κοινοποίησέ το »

 • εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του πελάτη
 • τεχνογνωσία και  διαγνωστικά μηχανήματα για τα φορτηγά, τα οποία τους καθιστούν ειδικούς στο χώρο των συνεργείων.   
Το συνεργείο Μανώλας Βασίλης (ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ) είχε ιδρυθεί πριν 3 γενιές και πλέον υπεύθυνος είναι ο Χατζηνικολάου Σταύρος, εγγονός του ιδρυτή.
Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς πορείας το συνεργείο έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο υπεύθυνα και ασφαλή ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων.
Εμπειρία, τεχνογνωσία, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μεράκι και αγάπη για αυτή τη δουλειά τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουv στον κλάδο. Να σημειωθεί πως η επιχείρηση επενδύει και σε νέες εγκαταστάσεις!

Oι πελάτες του συνεργείου Μανώλας Βασίλης (ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ), επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY
και AUTOCOM και για Ι.Χ.)


Το συνεργείο έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο υπεύθυνα και ασφαλή ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων.

Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

Το συνεργείο τους, έκτασης 650 τ.μ., αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

Η τακτική τους ενημέρωσή σε σεμινάρια που παρακολουθούν για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στη αγορά, η τεχνογνωσία τους και τα διαγνωστικά μηχανήματα για τα φορτηγά, τους καθιστούν ειδικούς στο χώρο των συνεργείων.      

Κύρια δραστηριότητα της επιχείρησής Μανωλάς Βασίλης είναι η συντήρηση και η επισκευή επαγγελματικών οχημάτων με μεγάλη εξειδίκευση στα Mercedes. Ειδικότερα εξειδικεύονται σε σύστηματα πέδησης, σασμάν, μετατροπές και επισκευές μηχανών

Υπηρεσίες του συνερεγίου Μανώλας Βασίλης:
Αναλαμβάνουν όλες τις ανάγκες των φορτηγών σας :
 • Επισκευές φορτηγών αυτοκινήτων
 • Διάγνωση βλαβών φορτηγού μέσω διαγνωστικών
 • Τεχνική υποστήριξη με κινητό συνεργείο ( Για όσους είναι ήδη πελάτες)
 • Εγγύηση εργασίας & ανταλλακτικών 


Η τακτική τους ενημέρωσή σε σεμινάρια που παρακολουθούν για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στη αγορά, η τεχνογνωσία τους και τα διαγνωστικά μηχανήματα για τα φορτηγά, τους καθιστούν ειδικούς στο χώρο των συνεργείων. 

Επαγγελματισμός
- Ενημέρωση του πελάτη για την πορεία των εργασιών.
- Παράδοση των οχημάτων την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.
- Υπεύθυνη εργασία και φιλική εξυπηρέτηση από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν

Οι διάδοχοι της εταιρείας Μανώλας Βασίλης είναι άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση, αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την συνεχή ανοδική πορεία τους.

Στην επίτευξη αυτού του στόχου έχει συντελέσει: 

 • η συνεχείς παρακολούθηση σεμιναρίων του εργατικού δυναμικού από έμπειρους και εξειδικευμένους πτυχιούχους της MERCEDES BENZ
 • η συνεχείς ανίχνευση για της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και η αγορά τους με σκοπό την ακριβέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών
.Επικοινωνία
Θηβων και Λειβαδείας 86, Πειραιάς 185 43
 21 0420 0093

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • Original Ρεκτιφιέ

  Original Ρεκτιφιέ

  Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
   2104123504 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
   21 0346 3450 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα