Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Hankook Tire: Βραβείο σχεδιασμού για το ελαστικό e-SMART City AU56

9.420 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2024)
Hankook Tire: Βραβείο σχεδιασμού για το ελαστικό e-SMART City AU56

-Η βράβευση έλαβε χώρα στο Red Dot Design Award 2024
-Χιλιομετρική απόδοση, πρόσφυση και διάρκεια ζωής, τα «συστατικά» της νίκης

Η βράβευση έλαβε χώρα στο Red Dot Design Award 2024

Στην κατηγορία Product Design, που καταπιάνεται με τον τομέα του σχεδιασμού και των πρωτότυπων εμπνεύσεων, το πολυαναμενόμενο ελαστικό της Hankook Tire, e-SMART City AU56, κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας έτσι τα 17 βραβεία συνολικά στο θεσμό από το 2013 και μετά.
Υπενθυμίζεται πως το Red Dot Award είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στο Διεθνές Φόρουμ της Γερμανίας (Ανόβερο), αξιολογώντας και βαθμολογώντας παράγοντες όπως η λειτουργία, η ποιότητα, ο σχεδιασμός και ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος των βιομηχανικών προϊόντων.
Η Hankook Tire συγκεκριμένα, εκτός από την εν λόγω διάκριση, κάθε χρόνο από το 2012 έως σήμερα κατακτά το Βραβείο Σχεδιασμού iF στην Γερμανία και το βραβείο IDEA (αφορά επίσης στον τομέα του σχεδιασμού) στις ΗΠΑ.
 

Χιλιομετρική απόδοση, πρόσφυση και διάρκεια ζωής, τα «συστατικά» της νίκης

Υπό την αιγίδα του ελαστικού που αναπτύχθηκε στοχευμένα για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων (με έμφαση στα λεωφορεία) που χρησιμοποιούν ηλεκτροκίνηση, το νέο ελαστικό της Hankook Tire βραβεύτηκε για την τεχνολογία αιχμής του που φέρεται να βελτιώνει τις επιδόσεις των οχημάτων.
Με βάση πάντοτε το δελτίο Τύπου της εταιρείας, το e-SMART City EU56 έχει τεχνολογία στο μπλοκ πέλματος που εξασφαλίζει στο ελαστικό ανώτερη πρόσφυση, χαμηλή αντίσταση κύλισης, βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συνηθισμένα ελαστικά των λεωφορείων. Παράλληλα, παράγει μειωμένο θόρυβο και σηκώνει μεγαλύτερο βάρος, ενώ το πλευρικό του τοίχωμα διαθέτει προστατευτικό με αυλακώσεις και χρώματα που από τη μια πλευρά ενισχύουν το αισθητικό κομμάτι και από την άλλη μειώνουν το βάρος του ελαστικού, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα φθοράς από τριβές κάθε τύπου π.χ. κράσπεδα.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »