Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στα Φρένα των Βαρέων οχημάτων η τεχνογνωσία μετράει διπλά!
Στα Φρένα των Βαρέων οχημάτων η τεχνογνωσία μετράει διπλά!
  • Στα Φρένα των Βαρέων οχημάτων η τεχνογνωσία μετράει διπλά!
  • Στα Φρένα των Βαρέων οχημάτων η τεχνογνωσία μετράει διπλά!

Στα Φρένα των Βαρέων οχημάτων η τεχνογνωσία μετράει διπλά!

51.714 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2024)

- 58 χρόνια στην εξειδίκευση συστημάτων πέδησης Βαρέων οχημάτων και όχι μόνο!
- Κάτοχος πιστοποιητικών αξιολόγησης IQCERTE.E. ISO 45001– ISO 14001 – ISO 9001 – ISO 37001
- H εταιρεία «ΦΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ», θεωρείται “ONESTOPSHOP” εταιρεία!

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Όταν μιλάμε για φορτηγά ή οχήματα έργων, η ισχύς, η επιτάχυνση και η μεταφορική τους δυνατότητα είναι σημαντικές παράμετροι. Όλα βέβαια υπό το πρίσμα της ασφαλούς λειτουργίας, μετακίνησης και μεταφοράς. Ένα από τα ασφαλή μέρη λειτουργίας των οχημάτων αυτών είναι τα φρένα, που συμβάλλουν στην ασφάλεια τους.
Δεδομένου μάλιστα ότι τα φορτηγά είναι πολύ βαρύτερα από τα συνηθισμένα αυτοκίνητα, τα συστήματα πέδησης τους αποτελούν σανίδα σωτηρίας για τους οδηγούς και όχι μόνο. Για αυτό τον λόγο τα φρένα των φορτηγών και γενικά των βαρέων οχημάτων σχεδιάζονται με γνώμονα την ακρίβεια και την αξιόπιστη λειτουργία τους σε κάθε καταπόνηση που καλούνται να φέρουν εις πέρας.
Όμως αυτό δεν είναι αρκετό, γιατί όσο καλά και να είναι σχεδιασμένα, μια κακή συντήρησή τους τα κάνει απολύτως επικίνδυνα.

Εκεί λοιπόν έρχεται η εταιρεία « Κυριακή και Κωνσταντίνος Βρεττάκος ΙΚΕ», με διακριτικό τίτλο «ΦΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (BRAKESSTEFANOS)για να διασφαλίσει την καλή συντήρηση και λειτουργία αυτών των συστημάτων.
Η εταιρεία «Κυριακή και Κωνσταντίνος Βρεττάκος ΙΚΕ», δραστηριοποιείται στον κλάδο συντήρησης, επισκευής και εμπορίας εξαρτημάτων βαρέων οχημάτων από το 1966!!!



Η οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα το Βοτανικό, σε μια ιδιόκτητη έκταση 3 στρεμμάτων, έχει επενδύσει στην παροχή και εμπορία ποιοτικών υπηρεσιών και ανταλλακτικών. Αλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται και με τα πιστοποιητικά αξιολόγησης που έχει λάβει!
Αξίζει να σημειωθεί πως την εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, οι μεγαλύτεροι Δήμοι της Αττικής, ενδεικτικά όπως ο Δήμος Αθηναίων, Δήμος Φυλής, Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πολλοί άλλοι, η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας με όλες τις βαθμίδες του, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορεία, Τάγμα ΓΕΣ, Αστυνομία, Φυλακές κ.α.
Συνεργάζεται καθημερινά με μεγάλες εταιρείες και βιομηχανίες στην Ελλάδα όπως ΦΑΓΕ, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΣΙΝΑΚΗΣ, MEDBUSPAPADAKIS, και πολλούς άλλους.
Στον τομέα της εμπορίας, η επιχείρηση διαθέτει γνήσια ανταλλακτικά όλων των γνωστών εταιρειών IVECO, MERCEDES, ACTROS, JCB, ECONIC, MAN, NISSAN, RENAULT, DAF, PEUGEOT, PIAGGIO. Και πολλών άλλων αντιπροσωπειών βαρέων οχημάτων, λεωφορείων, επιβατηγών, μοτοσυκλετών στα πλαίσια συνεργασίας με το Δημόσιο και όχι μόνο, όπως ανταλλακτικά συστήματος πέδησης, συστήματος διεύθυνσης, δισκόπλακες, τακάκια, βαλβίδες φρένων-ανάρτησης, εξατμίσεις, σετ αυτόματων σασμάν, μίζες, δίσκο-πλατό, ρουλεμάν και ελαστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Στον τομέα των υπηρεσιών, η εταιρεία επισκευάζει και συντηρεί συστήματα πέδησης βαρέων οχημάτων, πνευματικών συστημάτων βαρέων οχημάτων και γενικών συστημάτων οχήματος. Με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει , τοποθετεί, ελέγχει και πιστοποιεί συστήματα ABS-EBS-ECAS, μηχανικές εργασίες, φανοποιεία, αναβαθμίσεις, μετασκευές, ανακατασκευές και service οχημάτων.
 
Για αυτό τον λόγο θεωρείται και «ONESTOPSHOP»
 
Για τον "onestopshop" χαρακτήρα της παίζει μεγάλο ρόλο η προμήθεια ανταλλακτικών και επισκευής των οχημάτων που γίνεται στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, καθιστώντας την εταιρεία ανταγωνιστική στους χρόνους παράδοσης των επισκευαζόμενων οχημάτων, αλλά και στις χρεώσεις των ανταλλακτικών και υπηρεσιών της.
Η «ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΙΚΕ» , «ΦΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ», είναι μια εταιρεία που δημιουργεί το αίσθημα της εμπιστοσύνης προς τους πελάτες και προμηθευτές της με τα τόσα χρόνια λειτουργίας και εξελισσιμότητάς της.