Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι πολλαπλές επεμβάσεις στη δομή του αμαξώματος, των αξόνων και των αναρτήσεων, έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την οδική συμπεριφορά του νέου Caddy.

Πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας αυξάνουν κάθετα την οδική ασφάλεια όλων των χρηστών του οδικού δικτύου ενώ την ίδια στιγμή…

… το νέο VW Caddy Cargo θα είναι «εξυπνότερο» και πιο «συνδεδεμένο» από ποτέ, αποτελώντας ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία.

Εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Το νέο VW Caddy εφοδιάζεται με συνολικά 19 ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας μεταξύ των όποιων, τα πέντε υιοθετούνται για πρώτη φορά με το Caddy. 
Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το νέο «Travel Assist» που χάρη στο ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης, σε συνδυασμό με τα Adaptive Cruise Control (ACC) και Lane Assist, είναι σε θέση να ελέγχει την πορεία του οχήματος, δεδομένου ότι ο οδηγός έχει πάντοτε την… υψηλή εποπτεία του συστήματος. 
Στην περίπτωση που το σύστημα ανιχνεύσει πως ο οδηγός δεν έχει επέμβει για διάστημα 10+ δλ., επιστρατεύει το σύστημα Emergency Assist, προκειμένου να επιβραδύνει έως ακινητοποιήσει το όχημα με ασφάλεια. 
Ο κατάλογος των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας του νέου VW Caddy Cargo ωστόσο είναι μεγάλος και μεταξύ των επιλογών που έχει στη διάθεση του ο οδηγός αξίζει να αναφέρουμε επιγραμματικά (εκτός όσων προαναφέραμε) τα: Hill Start Assist, ESC με λειτουργίες ABS, ASR & EDS, Light Assist, Driver Alert, Automatic Post Collision Braking, Park Pilot, Rear View, Side Assist, Rear Traffic Alert, Trailer Assist κ.ά. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)