Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρως επανασχεδιασμένος ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τον δυναμισμό και την πολυτέλεια του.

Αντίστοιχα επανασχεδιασμένα είναι τόσο τα καθίσματα όσο και τα κρεβάτια, με τους αποθηκευτικούς χώρους να έχουν όγκο έως και… 1.400λτ.!

Ιδανικό –νέο- περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2021)

Η νέα σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας έχει να επιδείξει σημαντικές τροποποιήσεις, πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση της άνεσης του οδηγού και τη διευκόλυνση του χειρισμού του οχήματος.
Για παράδειγμα, όλα τα χειριστήρια (με νέα ομαδοποίηση) έχουν μετακινηθεί πιο κοντά στον οδηγό ενώ την ίδια στιγμή, όλες οι οθόνες και ενδείξεις έχουν απομακρυνθεί από αυτόν, προκειμένου να μειώνεται ο βαθμός απόσπασης του από την οδήγηση.
Στα νέα στοιχεία αξίζει να αναφέρουμε το νέο ηλεκτρικό χειρόφρενο αλλά και τον νέο επιλογέα για το κιβώτιο TipMatic που έχει μετακινηθεί στην δεξιά πλευρά της κολώνας του τιμονιού, ενσωματώνοντας και την λειτουργία του μηχανόφρενου.Η εταιρεία αναφέρει πως το σχήμα όλων των χειριστηρίων, ακόμη και αυτών που εδράζονται στο νέο τιμόνι, τα καθιστά εύχρηστα ακόμη και όταν ο οδηγός φορά γάντια ενώ, ο πίνακας οργάνων μπορεί να είναι και πλήρως ψηφιακός (οθόνη 12,3 ιντσών).
Το τιμόνι έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και ρυθμίζεται τόσο ως προς το ύψος όσο και ως προς το βάθος του ενώ, για τη διευκόλυνση του οδηγού κατά την είσοδο / έξοδο, η κολώνα του μπορεί να μετακινηθεί σε πλήρως κάθετη θέση.
Φυσικά, σε ότι αφορά στον τομέα της συνδεσιμότητας, τα νέα MAN TG υιοθετούν τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες με την εταιρεία να προσφέρει ακόμη και δωρεάν MAN Driver App για κινητά τηλέφωνα. Μέσω του ειδικού περιστροφικού επιλογέα «MAΝ SmartSelect», καθίσταται εύκολος ο χειρισμός του «MAN MediaSystem» όπου φυσικά, μπορούν να ενσωματωθεί και λογισμικό τρίτων.
Εντελώς νέα είναι τόσο η δομή όσο και σχεδίαση των καθισμάτων  ενώ, άξια μνείας είναι η χωρητικότητα των αποθηκευτικών λύσεων καθώς, με βάση και το πρόγραμμα «MAN Individual», μπορεί να ανέλθει έως και στα 1.400λτ.!

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)