Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο 6κύλινδρος κινητήρας Tector των 210 ίππων με μέγιστη ροπή 750 Nm…

… συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο της Allison με ενσωματωμένο υδραυλικό retarder.

To ειδικό στόμιο πλήρως για τις δεξαμενές φυσικού αερίου.

Το Iveco Eurocargo εφοδιάζεται με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Lane Departure Warning System (LDWS) ή το Advanced Emergency Braking System (AEBS).

«Πράσινες» μεταφορές με τις εκδόσεις Natural Power

5.635 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Πέραν των υπερσύγχρονων πετρελαιοκινητήρων που εκτός των άλλων συνδυάζονται με προηγμένες τεχνολογικά λύσεις όπως το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων «Hi-SCR» που δεν προϋποθέτει τη χρήση διαλύματος AdBlue, το Eurocargo είναι διαθέσιμο και στις εκδόσεις «Natural Power» που αφορούν σε εφαρμογές με αποκλειστική χρήση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) ως καύσιμο.
Από το 1995, η Iveco έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την αεριοκίνηση στα ελαφρά και βαρέα φορτηγά, έχοντας να επιδείξει περισσότερες από 15.000 πωλήσεις τέτοιων εκδόσεων στην ΕΕ.
Στην συγκεκριμένη έκδοση που είχαμε στη διάθεση μας από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, το Eurocargo εφοδιάζονται με τον 6κύλινδρο κινητήρα Tector 6 με απόδοση 210 ίππων και μέγιστη ροπή 750 Nm.
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο έχει εξελιχθεί για χρήση τόσο σε περιαστικές όσο και αστικές διανομές προϊόντων, με συχνές στάσεις και καλύπτει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6C ως προς τις εκπομπές ρύπων ενώ, το επίπεδο του παραγόμενου θορύβου κατά τη λειτουργία του οχήματος είναι κάτω από το όριο των 72 ντεσιμπέλ (dB).
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως για την αποθήκευση του φυσικού αερίου, γίνεται χρήση έξι δεξαμενών με συνολική χωρητικότητα 480 λτ. ή περίπου 80 κιλών. Ο εν λόγω κινητήρας συνδυάζεται και ένα αυτόματο κιβώτιο Allison (3000R) με ενσωματωμένο υδραυλικό retarder, διασφαλίζοντας μειωμένες εκπομπές CO2 κατά 10% σε σχέση με αντίστοιχες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, -35% στις εκπομπές NOx καθώς και 95% λιγότερη συγκέντρωση μικροσωματιδίων στα καυσαέρια του.