Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα έκδοση Extra Long του Citan Crewbus μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά ενήλικους επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων.

Αντίστοιχα, με όλες τα καθίσματα στη θέση τους, το Citan Crewbus προσφέρει χώρο για αποσκευές με όγκο από 300 λτ.

Η αναδίπλωση της πλάτης των καθισμάτων της 2ης σειράς, διασφαλίζει την άνετη πρόσβαση στις θέσεις της 3ης σειράς.

Τα ανεξάρτητα καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μερικών ή πλήρως καθώς και να αφαιρεθούν γρήγορα, εύκολα και χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Πολυχρηστική και πρακτική εσωτερική διαρρύθμιση

6.964 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Η ειδοποιός διαφορά των εν λόγω εκδόσεων του Citan από τις υπόλοιπες, είναι φυσικά η ύπαρξη μιας τρίτης σειράς καθισμάτων. 
Τα εν λόγω καθίσματα είναι ανεξάρτητα και μπορούν να μετακινηθούν εμπρός – πίσω σε διαδρομή έως και 130 χλστ. Αυτό διασφαλίζει τη δυνατότητα επιβατών ακόμη και μεγάλου ύψους ενώ πέραν της αναδίπλωσης της πλάτης, μπορούν να διπλωθούν και προς τα εμπρός από τη βάση τους ή και να αφαιρεθούν πλήρως με μια γρήγορη και πανεύκολη διαδικασία που δεν απαιτεί εργαλεία. 
Η πρόσβαση σε αυτά διασφαλίζεται μέσω των πλευρικών θυρών με την πλήρη αναδίπλωση της πλάτης της δεύτερης σειράς καθισμάτων ενώ, οι επιβάτες τους έχουν στη διάθεση τους ποτηροθήκες και αποθηκευτικούς χώρους (στα πλευρικά τοιχώματα του οχήματος) καθώς και ζώνες τριών σημείων (όπως είναι φυσικό). 
Παρά την ύπαρξη τριών σειρών καθισμάτων, το 7θέσιο Citan Crewbus είναι σε θέση να υποστηρίξει και σεβαστό όγκο αποσκευών. Με όλα τα καθίσματα στη θέση τους, ο χώρος για τις αποσκευές στο πίσω μέρος του οχήματος κυμαίνεται στα 300 – 400 λτ. (ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων της 3ης σειράς). Στην περίπτωση που η 3η σειρά αφαιρεθεί, ο χώρος για τις αποσκευές αυξάνεται στα 2.200λτ. (2,2κ.μ.) ενώ στην περίπτωση που και οι πλάτες της 2ης σειράς αναδιπλωθούν, τότε στο εσωτερικό του Mercedes-Benz Citan δημιουργείται ένας ενιαίος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος με ωφέλιμο όγκο 3.500 λτ. (3,5κ.μ.). 
Αντίστοιχα, αξίζει να αναφέρουμε πως το ωφέλιμο μήκος του χώρου «φόρτωσης» κυμαίνεται από τα 455 – 2.137 χλστ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται έως και στα 570 κιλά. Παράλληλα, το μέγιστο φορτίο που μπορεί να υποστηριχθεί επί της οροφής ορίζεται στα 100 κιλά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)