Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Fiorino Cargo - O θρύλος των αστικών μεταφορών

14.288 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Μια από τις σημαντικότερες προτάσεις στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών πόλης,
το Fiat Fiorino, αναβαθμίζεται πλήρως και προσφέρει ακόμη περισσότερη ευελιξία και αποδοτικότητα στον σύγχρονο επαγγελματία.
 Ποτέ άλλοτε στην κατηγορία των επαγγελματικών πόλης, ένα μοντέλο δεν κατόρθωνε να συνδυάσει ιδανικά τα βέλτιστα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τις ταχείς, αποδοτικές, οικονομικές και… οικολογικές μεταφορές προϊόντων, σε τόσο μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όσο το ανανεωμένο Fiat Fiorino.

Ιδανικό «περιβάλλον εργασίας»
Το Fiorino συνδυάζει την αποδοτικότητα ενός επαγγελματικού με την σχεδίαση και τις ανέσεις ενός επιβατικού οχήματος. Εντός της καμπίνας, ο οδηγός θα εκτιμήσει τους ευπροσάρμοστους αποθηκευτικούς χώρους, την ειδική βάση για στερέωση εγγράφων ή το ειδικό κάθισμα για τον συνοδηγό που μπορεί να αναδιπλωθεί / βυθιστεί, λειτουργώντας ως τραπεζάκι ή διασφαλίζοντας την επέκταση του ωφέλιμου μήκους της καρότσας.

Φορτώ-εκφορτώσεις «express»
Με ωφέλιμο όγκο έως 2,8κ.μ., και μεικτό βάρος έως και 1,75t., το Fiorino μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 660 κιλών ενώ, το μήκος του χώρου φόρτωσης μεταβάλλεται από τα 1,52 – 2,49μ.

Αυτονομία έως 960 χλμ. με καύσιμο το CNG
Το Fiorino εφοδιάζεται κινητήρες πετρέλαιου, βενζίνης ή / και CNG. Στην τελευταία περίπτωση, χάρη στην ύπαρξη δεξαμενής βενζίνης 45 λτ. και αντίστοιχων δεξαμενών φυσικού αερίου (13,2kg) κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, το Fiorino προσφέρει αυτονομία έως 960 χλμ. με χαμηλές εκπομπές ρύπων, διασφαλίζοντας την δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης εντός του «Πράσινου» Δακτυλίου της πρωτεύουσας.