Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Transit Courier - Με γονίδια μεγαλύτερης κατηγορίας

14.299 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Ο μικρότερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος της «οικογένειας Transit» διακρίνεται για το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης του, την άνετη και ασφαλή καμπίνα επιβατών και τους αποδοτικούς κινητήρες
πετρελαίου και βενζίνης, χωρίς να παραβλέπουμε την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά!
Παρά τα μόλις 4,16μ. μήκος του αμαξώματος του, το Transit Courier αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποδοτικό ελαφρύ επαγγελματικό πόλης που είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους 661 κιλών ή όγκου 2,6κ.μ.
 
Ποιότητα και άνεση που εκπλήσσει
Η εξαιρετική θέση οδήγησης, οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και η ποιότητα των υλικών συνδυάζονται με ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο για τον οδηγό καθώς και πολύ καλή εργονομία σε ότι αφορά στις θέσεις των διαφόρων χειριστηρίων.
Παράλληλα, το Transit Courier ενσωματώνει πολλαπλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες της Ford σε θέματα άνεσης και ασφάλειας.

Μήκος 4,16μ., χώρος φόρτωσης 2,6μ.!
Παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, το Transit Courier προσφέρει έναν εύκολα προσβάσιμο και πλήρως επίπεδο χώρο φόρτωσης για φορτία με βάρος έως και 661 κιλά, αναλόγως της έκδοσης.
 
Ισχυρές και… ολιγαρκείς μονάδες ισχύος
Την κίνηση του Transit Courier αναλαμβάνουν δύο μηχανικά σύνολα (βενζίνης ή πετρελαίου) με απόδοση 100 ή 95 ίππων αντίστοιχα τα οποία, εκτός των άλλων έχουν να επιδείξουν ιδιαίτερα χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου και φυσικά, αντίστοιχα περιορισμένες εκπομπές CO2.