Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επενδύσεις από δερματίνη ενισχύουν τον «premium» χαρακτήρα του Vito Tourer Dark Edition.

Έως και 8 επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν σε δύο σειρές καθισμάτων με τη 2η…

… να μπορεί να εδραστεί και με ανάποδη φορά, δημιουργώντας ένα μικρό… καθιστικό.

Στην έκδοση Extra Long, ο χώρος για τις αποσκευές με όλα τα καθίσματα στη θέση τους, ανέρχεται έως και στα 1,7κ.μ. (1,39κ.μ. μέχρι την εταζέρα).

Πολυτελές περιβάλλον για έως και 8 επιβάτες

9.845 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2018)

Η συγκεκριμένη έκδοση «Extra Long Dark Edition» του Vito Tourer που είχαμε στη διάθεση μας για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έχει μήκος αμαξώματος 5,37μ. και μπορεί να εφοδιαστεί με έως και 9 καθίσματα (συμπ/μένου του οδηγού) σε τρεις σειρές με διάταξη 3+3+3).
Το μεγάλο πλάτος της πλευρικής θύρας (901 χλστ.) ευνοεί την άνετη πρόσβαση των επιβατών στη 2η και 3η σειρά καθισμάτων ενώ, οι επενδύσεις δερματίνης σε όλα τα καθίσματα ενισχύει τον premium χαρακτήρα του οχήματος, σε συνδυασμό πάντα με τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης όπου περιλαμβάνεται π.χ. ο ημι-αυτόματος κλιματισμός «Tempmatic».
Ένα στοιχείο που χρήζει της προσοχής είναι πως, τα καθίσματα της δεύτερης σειράς, μπορούν εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθούν με ανάποδη φορά (vis-a-vis) δημιουργώντας ουσιαστικά ένα μικρό καθιστικό εντός του οχήματος.
Τέλος, στην συγκεκριμένη έκδοση αμαξώματος, ο χώρος για τις αποσκευές (με όλα τα καθίσματα στη θέση τους) έχει ωφέλιμο όγκο 1,39κ.μ. μέχρι την εταζέρα ή 1,7κ.μ. έως την οροφή του οχήματος.