Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, οι εκδόσεις Trekking εφοδιάζονται με το σύστημα «Traction+» ενώ παράλληλα…

… φέρουν πέραν του ειδικού λογότυπου και αυξημένη απόσταση από το έδαφος καθώς και προστατευτική επένδυση για το κάτω μέρος του χώρου του κινητήρα.

Fiat Doblo Trekking

Μεταξύ των μοντέλων που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Fiat συγκαταλέγονταν και η νέα γενιά του Doblo σε μια ειδική έκδοση ωστόσο με την ονομασία «Trekking» η οποία προσφέρει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις. Επιπρόσθετα, προκειμένου να ενισχυθεί η δυνατότητα κίνησης του μοντέλου και σε –βατές- εκτός δρόμου διαδρομές, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 10 χλστ..

Το σύστημα «Traction+»
Το εν λόγω σύστημα μετάδοσης της κίνησης είναι σε θέση να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του σε οδοστρώματα με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης, παρέχοντας μια πιο οικονομική και παράλληλα ελαφρύτερη λύση σε σχέση με τα διάφορα συστήματα 4κίνησης.
Πιο συγκεκριμένα, το Traction+ αναλαμβάνει να αυξομειώσει το ποσοστό της απόδοσης του κινητήρα που μεταφέρεται στους τροχούς του νέου Doblo, συμβάλλοντας στην αύξηση της πρόσφυσης του κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα, στον σχετικό εξοπλισμό του μοντέλου θα περιλαμβάνονται και στοιχεία όπως το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας ESP, το Hill Holder που ευνοεί την υποβοήθηση της εκκίνησης του σε σημεία με έντονη κλίση, το cruise-control, οι αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης κ.ά. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ