Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mitsubishi L200 συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και στην 85η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Mitsubishi L200

Το ιαπωνικό ελαφρύ ημιφορτηγό παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2014 στην Ταϊλάνδη και αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δημοσιεύσει μέχρι στιγμής, το νέο L200 εμφανίζει βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή και καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας ενώ η τροποποιημένη δομή της πίσω ανάρτησης έχει συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας κύλισης κάτω από όλες τις συνθήκες οδοστρώματος.
Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός της αναβάθμισης του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας του νέου L200 καθώς, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη έως και επτά αερόσακων ή προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς όπως τα Trailer Stability Control (TSA) και Lane Departure Warning (LDW).
Φυσικά, τα εξαιρετικά συστήματα 4κίνησης που –παραδοσιακά- η Mitsubishi προσφέρει στα οχήματα της παραμένουν και βελτιώνονται ενώ πολλαπλές είναι και οι αλλαγές στους κινητήρες.
Συγκεκριμένα, ο νέος αλουμινένιος πετρελαιοκινητήρας «MIVEC» των 2,4λτ. θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 154 και 180 ίππων με μέγιστη ροπή 380 ή 430 Nm αντίστοιχα εμφανίζοντας μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων (έως και -17%) σε σχέση με τις επιδόσεις του υπάρχοντος μοντέλου. Τέλος, το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνεργάζεται με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή ένα 5άρι αυτόματο κιβώτιο. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ