Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

85η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

6.603 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2015)

Στο διάστημα από 5 – 15 Μαρτίου, το επίκεντρο του κόσμου της αυτοκίνησης ήταν για ακόμη μια χρονιά η πόλη της Γενεύης στην Ελβετία καθώς, η 85η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου που διεξήχθη εκεί, κατάφερε για ακόμη μια φορά να προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές στους επισκέπτες της. Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις σημαντικές πρεμιέρες σε ότι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων θεσμών στον κλάδο της αυτοκίνησης και η 85η διοργάνωση της, κατάφερε για μια ακόμη φορά να σταθεί… στο ύψος των περιστάσεων.
Οι –σχεδόν- 220 εκθέτες από όλους τους κλάδους που σχετίζονται με τον κλάδο των αυτοκινήτων, διεθνείς κατασκευάστριες εταιρείες καθώς όλη η γκάμα των συνεργατών τους σε τομείς όπως τα ελαστικά, οι υπηρεσίες, τα αναλώσιμα κ.ά., έδωσαν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο Palexpo, όπου, περισσότεροι από 10.000 εκπρόσωποι του Διεθνούς Τύπου καθώς και περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά περίπου 900 οχήματα από όλες τις κατηγορίες του κλάδου των επιβατικών οχημάτων. Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφέρουμε 130 πρωτότυπα ή μοντέλα παραγωγής που σημείωσαν την Παγκόσμια ή Πανευρωπαϊκή τους πρεμιέρα.
Σε κάθε περίπτωση, αν και η εν λόγω έκθεση δεν αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, αρκετές ήταν οι νέες πρεμιέρες και από αυτήν την κατηγορία, όπως έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε στις σελίδες που ακολουθούν.