Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεγάλος σε διαστάσεις και με ωφέλιμο πλάτος έως και 1.620 χλστ. είναι ο χώρος φόρτωσης.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί και ειδικό φωτιστικό σώματα που παρέχει άπλετο φωτισμό στον χώρο της καρότσας, το οποίο ελέγχεται από διακόπτη στην κεντρική κονσόλα.

Ωφέλιμο πλάτος καρότσας έως και 1,62μ.!

Παρά το γεγονός ότι το VW Amarok παρέχει ανέσεις που υπερκαλύπτουν σε πολλές περιπτώσεις αυτές πολυτελών οχημάτων της κατηγορίας των SUV, δεν παύει να είναι ένα σκληροτράχηλο «εργαλείο» που υπόσχεται την δυνατότητα μεταφοράς φορτίων όλων των τύπων, σε πάσης φύσεως διαδρομές.
Με συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 5,25μ., το Amarok προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.555 χλστ. ενώ το ωφέλιμο πλάτος των 1.62μ. (1,22 μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) επιτρέπει τη μεταφορά ευρωπαλέτας ακόμη και κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος.
Η πόρτα του χώρου φόρτωσης μπορεί να παραμείνει ανοικτή επεκτείνοντας το μήκος της καρότσας κατά 780 χλστ. ενώ πολλαπλά είναι και τα σημεία στερέωσης του φορτίου που έχουν προβλεφθεί.
Αν και η μέγιστη ελκτική ικανότητα του γερμανικού Pick-Up ανέρχεται έως και στους 3,5t., το Amarok υστερεί σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού σε ότι αφορά το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει καθώς, η βέλτιστη επίδοση του σε αυτόν τον τομέα ανέρχεται στα 842 κιλά, την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ανταγωνιστών του, μπορούν να υποστηρίξουν φορτία άνω του 1,0t. σε όλες τις διπλοκάμπινες εκδόσεις τους.

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ