Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετική κατευθυντικότητα και κορυφαία ποιότητα κύλισης εμφανίζει το γερμανικό Pick-Up στην άσφαλτο ενώ…

… ουδέτερη και χωρίς ουσιαστικές «ατέλειες» είναι η συνολική του εικόνα εκτός δρόμου.

Σε αυτό συμβάλλουν δραστικά τα πολλαπλά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς αλλά και το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης «4MOTION».

Στιβαρό στο χώμα, ακλόνητο στην άσφαλτο

Ο τομέας της ενεργητικής ασφάλειας αποτελεί ένα από τα σημαντικά προτερήματα του νέου Amarok καθώς ο οδηγός έχει στη διάθεση του ένα «καλοζυγισμένο» σύνολο με ισχυρά φρένα, αναρτήσεις με μεγάλη διαδρομή και ένα γρήγορο και αρκετά σαφές τιμόνι.
Σε ότι αφορά στον σχετικό εξοπλισμό, στοιχεία όπως το ESP με ABS που φέρει λειτουργία «Offroad», το ASR και το Brake Assist, συνδυάζονται με πιο εξελιγμένες επιλογές όπως το «Automatic Post Collision Braking» προκειμένου να διασφαλίσουν την ιδανική… υποταγή του γερμανικού Pick-Up στις εντολές του οδηγού.
Σε ότι αφορά στην κίνηση εκτός δρόμου, το Amarok προσφέρεται στη χώρα μας με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης «4MOTION» με διαφορικό Torsen που ουσιαστικά διατηρεί τη μετάδοση της κίνησης μεταξύ των δύο αξόνων στο 40:60 ενώ μεταβάλλει την αναλογία αυτή με βάση τις συνθήκες οδοστρώματος.
Όλες οι εκδόσεις του Amarok φέρουν ηλεκτρονικό κλείδωμα διαφορικού «EDL» που αναλαμβάνει να διατηρήσει τη μετάδοση της κίνησης πάντοτε στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση ενώ προσφέρεται και κλείδωμα του πίσω διαφορικού για απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες.
Φυσικά, από τον πληρέστατο εξοπλισμό του μοντέλου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αισθητήτες υποβοήθησης της στάθμευσης εμπρός – πίσω καθώς και η κάμερα οπισθοπορείας.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το μέγιστο βάρος των υδάτινων εμποδίων που το νέο Amarok είναι σε θέση να διασχίσει ανέρχεται στα 500 χλστ. ενώ μπορεί να κινηθεί με πλευρική κλίση έως και 50ο.

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ